dinsdag 11 juni 2013

Autocross in Sint Maarten, deel 2


Vanzelfsprekend kom ik hier vandaag met een tweede deel over de Acon autocross,voor Theo en Edje, die beiden,voor zover ik weet, graag naar dit soort races gaan.Sjoerd heeft bij vorig bericht opgemerkt dat hij deze auto'sniet zo fraai vindt dat deze zijn virtuele garage in mogen.En voor Erik plaats ik hier uiteraard een foto van een zwaar gebutste Opel Kadett.Uiteraard laat ik ook graag ziendat het bezit van een roze Volvo een hachelijke kwestie is.Als je vooraan rijdt,dan rijden er een boel engerds achter je.En kan je in de mangel genomen worden zodat je uiteindelijk blij bent dat de lak niet zwaarder beschadigd kon worden.Voor de verandering zijneen aantal van de foto's groot te klikkenen ik kondig nu alvast het overbodige 3e deel over de autorace aan,die zal vooral bestaan uit een filmpje!Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Het ziet er in ieder geval spectaculair uit... Daar wil ik ook wel een mee rondrijden.

FRANK103 zei

@Sjoerd: het is gewoon een botsauto gebeuren! Bestuurder, benzine tank en radiator in de veiligheidskooi, en botsen maar!

Erik zei

Met recht een SLopel!

FRANK103 zei

@Erik: ik wist dat ik jou hier een plezier mee zou doen!

Edje zei

@Frank 103: Zo'n stockcar F1 is niet een gewoon botsautootje, daar zit nogal een stukje techniek achter, zeker als je de asfalt varianten ziet, die zijn geavanceerder als hun "Dirt" broertjes. Type maar eens Brisca F1 in op Youtube en kijk eens wat races........hachelijk

FRANK103 zei

@Ed: in deel 3 laat ik iets van de techniek zien, maar het zijn zeker geen simpele auto's!

Renesmurf zei

Dit doet me erg aan de TROS denken.
ja, leuk vermaak, zolang er geen bloed is! :)

FRANK103 zei

@René: ja, er deden geen dafjes mee maar we hebben wel geroepen: mijn gras, mijn gras!