woensdag 12 juni 2013

Autocross in Sint Maarten, deel 3

In het overbodige derde deel ga ik jullie iets meer laten zien van de autocross,dat begint uiteraard bij de coulissen, waar de auto's tegen lekkage van vloeistoffen op zeilen geparkeerd staan.De auto's zijn geprepareerd

\

voor hun werk als botsauto, bestuurder, benzinetank, radiator en remvloeistofreservoirbevinden zich binnen de veiligheidskooi,zodat botsingen vooral blikschade opleveren,de bestuurder zit echter veilig!Dan geven vooral de zware (700pk sterke) stockcar's een enorme stofwolk op de modderbaan,zodat ik zondagavond voor de tweede keer dit jaar onder de douche moest.De baan wordt geprepareerd door een mannetje op een tractor met een zandschuiveren daarna gaat een tweede mannetje op zijn tractor met de gierwagengevuld met water erachteraan.De geul is een populaire locatie langs het circuit,foutparkeerders worden echter met de Manitouafgevoerd naar elders.
Of men rijdt gewoon verder! (Planten moesten na afloop aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven).Later op de dag was de baan zo vochtig dat er minder zandwolken tijdens de race opgeworpen werden.Door het hekwaren sfeervolle plaatjes te schieten,maar ik moet dit onderwerpuiteraard beëindigen met een filmpje.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik heb met plezier naar het filmpje gekeken.

Anoniem zei

Ben je nou eens klaar met die autocross ?????

FRANK103 zei

@Sjoerd: mooi!

@Anoniem: ja

Anoniem zei

Dan zou ik mij nu maar focussen op onderwerpen met treinen. Voetballende kinderen graag in ban.
Mes salutations distingues,
ir. V uit IJ

Albert y Mara fotoblog zei

Zowel deel 1 als deel 2 plezant en ook het filmpje. Dat laat ik nog wel eens aan de kleinzoon zien.
Salu2 Albert

www.brillie.nl zei

Zonder stuur win je niets.

FRANK103 zei

@meneer M uut IJ: het voetballende kindertjesseizoen is afgelopen, de autocrossfoto's zijn op, er is gewoon niets anders over waar ik iets over kan melden dan treinen! Of toch?

@Albert: hopelijk vindt hij het ook leuk!

@Brillie: dan ben je stuurloos?

renesmurf zei

Wat een snelheid en wat een herrie he! Ik krijg er na zeven minuten wel weer genoeg van!

FRANK103 zei

@René: een bezoekje aan het circuit zal ik je dan niet aanraden, dat gaat de hele dag door!