zaterdag 8 juni 2013

Naar Breda


Ik moest vandaag voor het werk met de trein naar Breda,dat was natuurlijk een uitstekende gelegenheid om eens met de fyra te gaan!Dan heet de treinverbinding tussen Amsterdam en Breda fyra,de trein die NS highspeed inzet is niet de V250 albatros,die staan weg te rotten in Watergraafsmeer.Het is een 186 (Traxx lok) met prio rijtuigen.Het is gelukkig niet overdreven druk in de trein.Zeer comfortabel rijdt de fyra in ongeveer 70 minuten naar Breda,waardoor ik nog een kwartier tijd heb om nog een aantal andere treinen op de foto te zetten.Zoals deze 189 met een lange containertrein.De foto's van de terugreis ga ik hier binnenkort ook nog plaatsen, want daar zit een opvallend exemplaar tussen!Hachelijk?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Als je toch met de trein moet... Dan kunnen er ook wel wat foto's bij.

Ad zei

Hoe verzin je het; met de Fyra naar Breda. Zal Ansaldo leuk vinden!

Renesmurf zei

ja, lekker veilig en supersnel en spotgoedkoop! Ha, de mensheid doet zichzelf wel wat aan allemaal hoor.

FRANK103 zei

@Sjoerd: waarom zouden we uit huis gaan zonder fototoestel?

@Ad: Deze TRAXX is niet van AnsaldoBreda, dus of ze echt heel blij zijn?

@René: Comfortabel en snel, zeker! Maar spotgoedkoop? Dat denk ik niet. Ik denk dat 3 retourtjes Amsterdam - Breda 1e klasse met de Fyra de werkgever meer hebben gekost dan een ritje met de auto zou hebben gedaan.

Albert y Mara fotoblog zei

Met deze fotoreportage heb je mij als treinenliefhebber een groot plezier gedaan. Muchos gracias Frank. Salu2 vanuit een zomers Los Boliches. Albert

FRANK103 zei

@Albert: graag gedaan!