zaterdag 8 juni 2013

Nieuwe ingewanden voor de poepdoos


Heb ik jullie net verteld dat de NS 1135 en NS 1139 zich ernstig zorgen moeten maken over hun positie op de zolderspoorbaan,over een week is het vaderdag en ik heb het grut geholpen een doordacht en uiterst bruikbaar vaderdagcadeau aan te schaffen.,komt donderdag mijn bestelling binnen van enkele onderdeeltjes van het bekende Zwitserse modelspoormerk HAG.Die bestelling heeft er ruim een halfjaar over gedaan.Nu moet er nog een ESU decoder gekocht worden waarna deze HAG lok,een BLS Re 4/4 II (poepdoos in verband met zijn mooie bruine kleur), omgebouwd kan worden naar digitaal.Daarna verdringt deze fraaie poepdoos dan één van beide 1100 naar de vitrinekast, dat lijkt me duidelijk!Hachelijk?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Een mooie loc, maar niets voor ons spoor...

Ad zei

Een poepdoos als vervanger van de 1100; da's pas Hag(gelijk)!

Renesmurf zei

Soms maakt de tijd niks uit he, het gaat zoals het gaat.
En wat moet dat moet!

www.brillie.nl zei

Toch wel BTW betaald neem ik aan? En dan nog invoerrechten enzo?

FRANK103 zei

@Sjoerd: deze loks zijn onverwoestbaar, hebben nauwelijks last van sneeuw en ijzel. Ze zijn te goed voor Nederland, en bovendien rijden ze op 1500 volt heel belabberd.

@Ad: maar wel heel aannemelijk toch?

@René: en zo gaat dat!

@Brillie: zoals je op de envelop kan zien heb ik de onderdeeltjes bij een Nederlandse leverancier besteld, Keuterman. Ik heb BTW betaald, Keuterman heeft vast invoerrechten betaald, maar dat is niet mijn verantwoordelijkheid.