woensdag 17 juli 2013

Prioriteiten


Zo'n blogpauze valt niet mee,dus laat ik maar wat plaatjes zien van mijn tijdsbesteding, als ik niet achter de PC zit.We zijn een paar keer naar het strand geweest, wat hier niet ver vandaan is.Uiteraard maken we dan een wandeling over het strand,en door het winkelstraatje.Uiteraard heeft dat een doel.Tuurlijk is bloggen leuk,maar als ik moet kiezen.....

11 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Vamos a la Playa - Voor jou letterlijk en figuurlijk en niet eens zover van je huis. Hebben wij in Spanje. In Nederland gaan we bijna niet meer naar het Noordzeestrand. Naar Katwijk of Scheveningen altijd nog zo'n 125 km heen en dan 's avonds na zonsondergang weer terug. Vind ik maar niets. Je weet hoe we in Los Boliches zitten, direct aan de overkant. Veluwemeer heeft geen echt strand met eb en vloed.
OT: In laatste log een vitrine van me met treinen uit de 20e eeuw. Zal jij vast wel leuk vinden. Geniet nog even van het mooie weer. Het houdt nog een week stand.
Spoorse Groeten Albert

FRANK103 zei

Hoi Albert, voor ons is het zo'n 15 kilometer, per fiets of met de auto. En uiteraard afhankelijk van het strand waar we naar toe gaan.
Je hebt een mooie verzameling treinen Albert!

Sjoerd zei

Ik zou ook kiezen voor een heerlijke ijswandeling...

Renesmurf zei

De zomertijd is de mooiste tijd, en die dat niet vindt die denkt er anders over.

FRANK103 zei

@Sjoerd: Je kan de hele winter weer bloggen!

@René: dat is een waarheid als een koe!

suske zei

ik geniet nu ook meer van het weer dan van het bloggen, maar eens het weer dagelijks water giet en berekoud wordt kunnen we onze schade wel inhalen.

Ad zei

de tijd gaat snel; gebruikt hem wel; ook zo'n waarheid. Bloggen is een manier van leven;je kunt je aanhangers niet te lang zonder een nieuw bericht laten. Soms kan dat enorm op je drukken.

Ad zei

Ik vind het maar niks zo'n blogpauze. We kijken uit naar het volgende bericht.

suske zei

ik blog ook minder en korter dan anders. Daarvoor dient de zomer volgens mij. ik heb namelijk geen laptop of wat dan ook om buiten in de tuin ofzo te bloggen.
fijne blogpauze !

Ad zei

Frank, de blog pause duurt nu toch wel onrustbarend lang!

FRANK103 zei

@Suske: sommige dagen/weken ontbreekt het aan inspiratie en komt er niks op het blog, helaas.

@Ad: het internet op vakantie was traag en viel regelmatig uit, dan is bloggen helaas niet mogelijk. De pauze was daardoor iets langer dan gepland was, helaas. Maar ik heb wel foto's voor een aantal berichten!