zaterdag 3 augustus 2013

Internet in de tropen


Na een vakantie van 2 weken in een, wat betreft de temperaturen, bijna tropische omgeving, zijn we weer terug.Dat is heel vervelend voor jullie, want ik heb weer een aantal weblogwaardige foto's gemaakt die ik ga plaatsen.Doorgaans probeer ik die al tijdens de vakantie te plaatsen, echter dit jaar liet de techniek ons in de steek en was internetten bijna niet mogelijk.Door het bijzonder mooie weer hebben we ook weinig uitstapjes gemaakt,het was gewoon te warm buiten het zwembad, automobiel of supermarkt.Maar één uitstapje hebben we wel gemaakt: naar spoorwegmuseum Hermeskeil.Hachelijk?

4 opmerkingen:

Sjoerd zei

Voor de tropische temperaturen hoefde je inderdaad niet ver weg...

FRANK103 zei

@sjoerd: bij jou in limburg was het al erg warm, in Duitsland in een windstil dal was het heel warm! Gelukkig is het thuis, in de buurt van het strand, dankzij de zeewind een stuk koeler!

suske zei

nu afwachten op tropische foto's vol schaars of niet geklede dames op een treinstel.

FRANK103 zei

@Suske: ik zou daar niet op gaan wachten, in en om treinen placht men doorgaans niet schaars gekleed of zelfs zonder kleding rond te lopen. Nee, daar heeft men degelijke kleding aan, voorzien van handschoenen, sjaal en muts.