woensdag 7 augustus 2013

Treinen bij Erik


Zoals jullie hier al hebben kunnen lezen zijn we druk met het afbreken van de spoorbaan van Erik.Na 2 lange avonden inpakken van rollend materiaal was het nu de beurt van de huisjes.Een deel had Erik al netjes opgeborgen, nu moesten de huisjes die nog onder de tafel stonden opgeruimd worden. (hieronder: het kasteel is veilig opgeborgen)Ondertussen hebben we ook de bergbaan, ICE traject en het bovenspoor ontdaan van rails, zijn de eerste 4 digitale prints verwijderd en stukken van de spoortafel gedemonteerd.De hoofdbaan mag voorlopig blijven liggen om toch te kunnen rijden,Erik had zelfs afgelopen week een best wel nette Santa Fe lok gescoord op Marktplaats.Als souvenir mochten we van Erik deze samba VW bus met bijpassende sleurhut mee naar huis nemen, om enig niveau aan onze spoortafel toe te voegen.Hachelijk?
(Via het label TreinenbijErik zijn alle 90 berichten over de spoortafel van Erik op te vragen, voor de liefhebber die wil zien hoe de spoorbaan er uit heeft gezien).

7 opmerkingen:

Erik zei

Snif

FRANK103 zei

Uiteindelijk wordt het beter!

Sjoerd zei

Ik hou meer van renovatie...

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, maar dat is in dit geval niet mogelijk. De in de toekomst te bouwen spoorbaan gaat er inieder geval anders uit zien en gaat misschien zelfs opgebouwd worden uit modules.

www.brillie.nl zei

En dat met de warmte van de afgelopen dagen. Snik heet op zolder.

suske zei

afbreken is meestal makkelijker dan opbouwen.

FRANK103 zei

@brillie: het was afzien! Maar uitstellen is ook geen goede optie.

@suske: het gaat veel sneller!