woensdag 21 augustus 2013

Treinen bij Erik


Het slopen op de zolder van Erik gaat gestaag door.Alle hogere niveau's moesten worden gedemonteerd,het hout staat klaar om afgevoerd te worden richting grof vuil.Het laagste niveau mag voorlopig blijven staan,zodat er komende tijd toch gereden kan worden.Onder de spoorbaan moet er ook opgeruimd worden,de hoeveelheid stof op de zolder slaat mij iedere week toch akelig op de longen.Als alles is gedemonteerd moet de spoorrails schoongemaakt worden zodat de 103 een rondje kan rijden.Ook maken we tijd om de nieuwe groene Ae6/6 eens nauwkeurig te bekijken.Er is, voorzichtig gezegd, wat werk aan, maar het gaat om een hobby en ook bouwdoosjes kosten tegenwoordig makkelijk 50 euro.Zo komt er rond 23.00 weer een einde aan een nuttig bestede avond!

5 opmerkingen:

Renesmurf zei

ja, dan heb je zo weer een avond om he! Gaat vlug en is gezellig!

Sjoerd zei

Hobby mag wat (tijd) kosten...

FRANK103 zei

@rene: ja, en het is culinair verantwoord en er zijn treinen, gewoon top dus!

@sjoerd: ja, en dat doet het dan ook.

suske zei

volgende keer nonkel Juul en zijn tweeloop er bij halen voor de opruiming. Met dat ding ruimt hij alles en iedereen in een handomdraai op.

FRANK103 zei

@suske: bij de zeeburgertunnel wordt hij, en ieder ander die niet een Oudhollandse klompendans kan doen, tegengehouden en naar huis gestuurd. Helaas.