dinsdag 24 september 2013

Loki de Noorse boskatNog een paar dagen en dan komt hij, Loki de Noorse boskat.De bench staat al in de woonkamer,om Loki te beschermen tegen Bibbel (Bips voor intimi).Vooral de eerste dagen zou die de kleine indringer in zijn territorium wel eens te grazen kunnen nemen,zoals hij ook de plaatselijke Speedy Gonzales te snel af was.Dat Bips over een voor Loki risicovol stevig onderstel beschikt mogen jullie dus aannemen!Loki op zijn beurt geniet nog een weekje van de rust bij Jacqueline en Marco,waar hij heerlijk met zijn moederbroertjesen zusje logeert.


Aan die rust komt binnenkort een eind,dan begint het zware leven bij de familie 103!Natuurlijk heb ik met Marco onder het genot van een radler vooralde belangrijke dingen in het leven besproken,de Lima Muizenkop die hij gaat terugbouwen naar gelijkstroom en de 151 die ik ga voorzien van een digitaal innerlijk.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Renesmurf zei

De katten zien er best wel schattig en knuffelig uit he.

En dat is het dan ook.

Paul zei

Zo Speedy was Gonzales dus niet!!!

FRANK103 zei

@rene: ze zien er zeker skattig uit, maar het hangt er van af wie je bent, of ze ook daadwerkelijk schattig zijn! Die muis denkt daar vast minder positief over!

@paul:die Speedy Gonzales heeft de vraatzucht van de witte Bips verschrikkelijk onderschat, net als de snelheid die een hongerige witte Bips weet te bereiken. Misschien inspireert zoiets Steven Spielberg voor een nieuwe film? Witte vissen zijn zo jaren '80, tijd voor ' de zomer van de witte Bips'. Hachelijk.....

Albert y Mara zei

Bij het zien van Loki smelten we allebei een beetje veel, want we zijn kattenliefhebbers. Je weet dat we op 13 december 2012 ons katje Mischou hebben moeten laten inslapen vanwege een tumor in de maag. We zouden zo een kitten willen nemen, maar vanaf dit jaar zijn we 32 weken in Spanje en nog maar 20 in Nederland, en daar neem je geen kat voor. Meenemen naar Spanje met het vliegtuig is geen optie. Deze keer was ik het die schreef.
Groetjes Mara

FRANK103 zei

Hoi Mara,

Wij zijn ongeveer 50 weken per jaar thuis. We maken 2 weken per jaar de buurvrouw erg blij met een belangrijke oppas-taak, het maakt haar dan niet uit of ze op 1 of op 2 katten past. Loki komt bij mijn schoonzuster vandaan, die een nestje Noorse boskatten heeft, anders was er geen kat bij gekomen, want ik vrees voor grote problemen met Bips, die toch erg dominant is.
Dat jullie in jullie situatie geen kat nemen begrijp ik ook, voor het beest is reizen en de warmte in Spanje niks. Maar leuk zijn ze, katten!

Met vriendelijke groet

Frank

Suikermuis zei

Noorse boskat.
Gewoon een kwestie van tijd tot die qua gewicht en omvang zelfs het witte schrikbewind plat krijgt door er simpelweg op te gaan leunen....

Dat kan ik je dan zwart op wit uitleggen.

FRANK103 zei

@Ronald: volgens mij beseft Bips nu al hoe groot Loki gaat worden, hij negeert hem nu al zoveel mogelijk!