zondag 22 september 2013

Teamuitje


Donderdag was het jaarlijkse teamuitje met het werk, en dus moest ik voor dag en dauw op pad!Hoogtepuntje van de dag was natuurlijk het ritje met de Berlijntrein,maar ook de appeltaart mocht er zijn!Dan moesten we een route fietsen, via het stadje,waarvan het gemeentehuis van Dudok erg fraai te noemen is, via natuurgebieden landerijen,naar een jachthavenwaar de lunch op ons wachtte.Na de lunch was er een vaartocht, hoewel de lucht er weinig uitnodigend uit zag.Maar gelukkig bleef het lang droog en hadden we een kapje op onze boot, alleen de democratisch aangewezen kapitein kreeg een nat pak.De avondmaaltijd scoorde ook een voldoendezodat we na een geslaagde dag weer per trein naar huis zijn gegaan.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Renesmurf zei

Nou, dat is op zich toch best wel een aardig uitje.
Als het dan toch moet, dan ook meteen maar leuk!

Sjoerd zei

Dat is niet mis zo'n uitje, zeker niet als je het gemeentehuis van Hilversum op de foto kunt zetten...

FRANK103 zei

@René: ik ben een voorstander van leuke uitjes, vervelende uitjes sla ik liever over!

@Sjoerd: dat heb je goed gezien, ik had al expres geen namen genoemd!

Albert y Mara fotoblog zei

De Berlijner, uitstappen in Hilversum, de Dudak stad, natuurgebied het Naardermeer, Boottocht op Loosdrecht, smakelijk eten, wat wil een gemotiveerde werknemer nog meer. Ik herinner me zo'n dagje nog wel uit mijn werkzame leven. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Albert: ja, dat zijn de betere werkdagen!

Suikermuis zei

Hilversum heeft geen stadsrechten.... dus het stadhuis is eigenlijk een raadhuis en de stad is gewoon een groot uitgevallen dorp waar ze wat leuks kunnen met de TV.

Dat die beste Dudok er wat moois van heeft gemaakt is door het hele DORP te zien.