zaterdag 21 september 2013

Gezinsuitbreiding


Ik heb het even stil gehouden, maar inmiddels ben ik de schok te boven,er komt gezinsuitbreiding!Eerlijk gezegd vond ik dat ons gezin wel compleet was, maar daar dacht een groot deel van de familie anders over!Ik verwacht dat Bibbel (Bips voor intimi) ronduit tegen is (en dat Loki binnenkort zal laten merken!).Het nieuwe familielid heet Loki, waar Bibbel is vernoemd naar een beestje in een Barbiefilm, daar is Loki, de Noorse vuurgod, de boef in de film 'the Avengers'.En gelukkig lijkt het op Lokkie, een afkorting van locomotief.Loki is een Noorse boskat en zal de komende tijd voor heel wat berichten op dit ingedutte blog gaan zorgen.Hachelijk?

7 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Nog meer vlooien vangers in huis? Of last van muizen?

FRANK103 zei

@brillie: ze willen graag een nieuwe bank en nieuwe gordijnen, daar moet deze sloper voor gaan zorgen. ..

Sjoerd zei

Ik vrees dat deze een behoorlijk slag groter wordt dan Bibbel... Die mag dan wel een paar maanden grommen, maar wedden dat ze daarna een groot ontzag krijgt voor deze Noorse god

FRANK103 zei

@Sjoerd: een Noorse boskat kan fors groter worden dan Bips, en fors zwaarder ook. Heel hachelijk!

Ad zei

Frank, je moet niet meteen zo zwart-wit denken. Je weet nooit wat voor mooie dingen er uit de samenwerking tussen beide katachtigen kan ontstaan. Ten slotte zijn ze uiteindelijk soortgenoten .

suske zei

ik dacht eerst dat Bips in een pot zwarte verf gevallen was. Dat zou pas heikel zijn !

FRANK103 zei

@Ad: we gaan het zien, maar ik vermoed dat het niet zonder slag of stoot zal gaan!

@Suske: ik kan je wel vertellen dat we tegenwoordig geen zwarte verf in huis hebben, de kans dat een Bips in een open pot zwarte verf beland is dus bijna nihil. En Bips is een korthaar, het mormel op de foto's niet.
Ach wat zeg ik toch allemaal: je hebt gelijk Suske, een haarkleurmiddel en extensions, dat is het!