zondag 29 september 2013

Voetballen met Wesley


De wedstrijd tegen Purmerend zou gewonnen kunnen worden,Purmerend heeft namelijk tot op heden hetzelfde resultaat behaald als het team van Wesley, ze hebben ook alles verloren.De eerste 10 minuten beloofde het dus een spannende wedstrijd te worden, de teams gingen gelijk op, voor beide doelen werden kansen knullig verprutst.De omslag in de wedstrijd begon toen de 12e man zich liet gelden, ook wel de man in het zwart.Niet affluiten voor overduidelijk meters buitenspel van een speler van Purmerend en het was 1-0.Niet fluiten voor een achterbal, waarbij een speler van Purmerend de bal tussen het publiek vandaan vist en vervolgens mooi voor geeft 2-0.Weer meters buitenspel en het is 3-0.Het publiek vraagt zich inmiddels af waarom iemand zo partijdig wil fluiten en eigenlijk de wedstrijd zo wil verprutsen voor de spelers.Na de pauze heeft Purmerend wind tegen en dringt het team van Wes weer aan, een mooie goal van zijn team wordt alsnog voor buitenspel afgefloten,een paar minuten later wordt aan Purmerend zomaar een penalty toegekend als de bal voor de voeten van een speler weggeschoten wordt.In de laatste minuten maakt een spelertje van Purmerend wel op eigen kracht een schitterend doelpunt zodat naar mijn mening Purmerend wel verdiend heeft gewonnen,maar van de 10 doelpunten hebben ze er toch teveel te danken aan de man in het zwart.Hachelijk!

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Een man meer op het veld vind ik ook niet eerlijk...

FRANK103 zei

Nee, en overbodig! Purmerend had toch wel gewonnen, masr dan met een verdiende 3-0!

MarcStouten zei

hoe dan ook oneerlijk. En of het nu 1 of 2 of meer onterecht wordt goedgekeurd het heeft zo en zo invloed op het spel (en plezier uiteindelijk) ook al maken ze 1 doelpunt op eigen kracht mooi. Overigens met zo'n scheids zou ik nooit maar dan ook nooit een wedstrijd willen winnen. Zeg dat maar tegen Wesley (en tegenstander).

Paul zei

Tja, nooit leuk zoiets. En niet alleen bij de jeugd gebeurt dat. Ook bij de senioren, want in de lagere klasses zorgt de thuisclub voor de scheidsrechter. Simone en haar team hadden hier vandaag ook mee te maken. De kleinste hunnerzijds duwtjes werden al bestraft met een vrije trap terwijl de thuisclub er lustig op los kon (na)trappen. Maar ja toch gewonnen met 2-1, waarvan 1 doelpunt van Simone (hadden er zes moeten zijn, zo vaak vrij op de keeper af en dan recht erop schieten). Toch waarschijnlijk met totaal 5 doelpunten nog topscoorder.

Paul zei

ik bedoel dus "duwtjes hunnerzijds" ;-)

FRANK103 zei

@Marc: partijdige scheids- en grensrechters horen bij het amateurvoetbal, gelukkig proberen de meeste scheidsrechters het toch zo goed mogelijk te doen!

@Paul: ja, dat is kenmerkend gedrag van een partijdige scheidsrechter. Het hoort er helaas bij, ik probeer me er nooit over op te winden, anders kan ik beter niet meer gaan kijken!

www.brillie.nl zei

Ik had het van de week op www.brillie.nl nog over een trui. Maar dat vonden jullie nog niet nodig. Welnu, sneeuw ligt er nog niet. Sterker nog, de zon scheen volop.Zie ik er toch nog eentje met handschoenen aan.

FRANK103 zei

@Brillie: koukleumen vind je overal!