zondag 20 oktober 2013

Het weekbericht


Tijd vliegt voorbij en waar ik doorgaans nog tijd maak om de bezoekers van dit blog te vertellen waar ik mijn tijd mee vul,
(Hieronder, modelspoorbeurs Genk: boomstammen worden gelost via de schuine wand in de rivier)had ik daar afgelopen week geen tijd voor.
(Hieronder: lok type Shay rangeert de lege goederenwagons weg)En komende week trouwens ook niet.
(Hieronder: de schors wordt van de boomstammen af gehaald)Het is niet eens dat ik geen weblogwaardige momenten meemaak of weblogwaardige foto's maak, het is gewoon een absoluut tijdgebrek!
(Hieronder: het ketelhuis van de houtzagerij)Nu zal de oppassende bezoeker van dit blog vast roepen dat tijdsbesteding een kwestie van kiezen is, en dat is uiteraard waar!
(Hieronder: een generator en de aandrijving van de zaagmachines)Zo nu en dan kan het blog mij minder boeien en zijn er vele zaken die ik liever doe dan het weblog bijwerken.
(Hieronder: de aandrijving van de zaagmachines 'onder de grond', links is het ketelhuis en de generator van vorige foto's)Het is dan ook de herhaling die dit blog volgens mij ernstig slaapverwekkend maakt!
(Hieronder: boomstam ligt klaar voor de zaagmachine)Voetbal, (model)treinen en etenswaren, dan heb je het grootste deel van de berichten hier wel gehad.
(Hieronder: laatste stukje van de zaagmachine, de boomstam is een stapel planken geworden)En zelfs mogelijke verjaardagskadootjes (weinig subtiele hint) komen weer terugop de eerder genoemde 3 onderwerpen.Als Sjoerd dan ook vraagt of ik nog een souvenir meegenomen heb uit Genk, dan is het antwoord enigszins voorspelbaar.Om uit de blogdip te komen heb ik maatregelen genomen waar helaas het hele gezin 103 onder moet lijden,ik heb Elise op schaatsles gedaan.Kijk, dat geeft toch weer eens frisse andere plaatjes!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Ad zei

Volgens mij valt het met die blogdip wel mee en zit je gewoon op een complimentje te vissen... Mooie foto's weer enne, als het over (model)treinen gaat is het altijd interessant! Kop op; de rest nemen we gewoon op de koop toe!

FRANK103 zei

@ad: ik had er niet op gerekend dat er bezoekers van dit blog zijn met mensenkennis zodat ik nu afschuwelijk door de mand val. Treinenfoto's komen er aan, binnenkort, heel binnenkort. ..

Sjoerd zei

Wat zal ik er van zeggen, dit log heeft me op een idee gebracht.
Ik denk om ook eens op zoek te gaan naar materiaal om een diorama te maken. Treinen en auto's heb ik al...

FRANK103 zei

@Sjoerd: zo kan ik je het bezoek aan de diverse modelspoorbeurzen aanbevelen, je ziet daar ook veel inspirerende zaken!

lionel lines fan zei

Mooie foto's van die zagerij, zeg. Dank je voor het delen.
Met zulke mooie foto's is er toch geen reden voor een dipje? Hetgeen bij schaatsen sowieso altijd slecht uitpakt. Kortom, goed dat je meneer Muis bezoekt nabij Parijs. Van zoveel vrolijkheid en een straffe borrel moet je toch opknappen.
Groet
Eggo

www.brillie.nl zei

Kort maar heftig zo te zien.

FRANK103 zei

@Eggo: graag gedaan! De dip is inmiddels een dipje geworden....

@Brillie: ja