maandag 21 oktober 2013

Op reis

 
 
Het is die periode van het jaar dat een korte vakantie gehouden zou kunnen worden.Bijvoorbeeld in de regio Parijs.In een comfortabel hotel in de buurt van een groot modern winkelcentrum met outlet.Helaas zijn niet alle winkels zijn de moeite waard!De Franse keuken is echter uitstekend!Geheel toevallig is er een pretparkje in de buurt.Met een vrolijke muis als uithangbord.Als er dan ook een station is zou dit een zeer aardige vakantieomgeving kunnen zijn!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Voor een kindervakantie is dit inderdaad hachelijk...

FRANK103 zei

@sjoerd: maar wel culinair verantwoord?

Renesmurf zei

ja, die muis is een bekendheid, de bekendste muis ter wereld!

Anoniem zei

Hé Neef, ga je nog naar de treinenwinkels op de Rue de Douai? Vlakbij de Moulin Rouge, drie winkels vlak bij elkaar! Niet zelf verzonnen, medeblogger: http://www.quinntopia.com/2010/08/paris-hobby-shops.html

FRANK103 zei

@Rene: ja, het is een bekende muis!

@neef: als de rest van de familie klaar is in de Disney stores dan is de bankrekening leeg voor de komende tijd. Zeg maar, voor de komende jaren. Nu eerst een dakkoffer scoren want de kofferbak zit vol.

francky spruytte zei

de franse keuken is om van te genieten, vooral de escargots.

FRANK103 zei

@Franky: ik wil niet op alle slakken zout leggen, maar slakken eten doe ik niet, dat men dat in Frankrijk wel doet, daar reageer ik graag op zoals een zeer beroemde Fransman, Obelix, zou doen: 'rare jongens die Fransen!'.