zondag 27 oktober 2013

Parc des Felins deel 2Zoals gebruikelijk plaats ik een overbodig tweede deel,het deel waar jullie niet op zitten te wachten, het deel waarvan jullie vast vinden: dat had hij niet moeten doen, teveel is teveel.Uiteraard met foto's van grote katten,maar ook de plattegrond van het park, dat ruim 70 hectare groot is. dDaarop kunnen jullie duidelijk zien dat ze niet alleen katachtigen in het park hebben, maar ook een kinderboerderij en een eiland vol makaken.Of lemurians, zoals men deze dieren in Frankrijk placht te noemen.Maar ons nemen ze dan niet in de maling, wij herkennen direct de beestjes uit de beroemde bioscoopkraker Madagascar, met hun inspirerende leider koning Julian.Zodat ik hier graag afrond met het advies dit park in Frankrijk te bezoeken,en om dit bezoek op passende wijze voor te bereiden de film Madagascar te gaan kijken.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Renesmurf zei

Het is dat je jezelf zo afkraakt dan kan ik niks anders meer dan dat beamen. Eigen schuld.

Sjoerd zei

Ik kijk wel even naar de plaatjes vandaag.

FRANK103 zei

@rene: ja

@sjoerd: ja

Ad zei

Komt er ook nog een deel drie? Of kijk je eerst de kat uit de boom? Als je zelf er maar geen katterig gevoel aan over houdt.

FRANK103 zei

@ad: er komt geen deel 3, ik overweeg direct verder te gaan met deel 9, in verband met het aantal levens dat dit blog denkt te hebben...

Max Roodveldt zei

Over katten gesproken - hoe is 't met Loki ?

FRANK103 zei

@max: hele goede vraag, die vraagt om een update hier op het blog. Als tipje van de sluier kan ik alvast vertellen dat de krabpaal door loki en bibbel is gesloopt!