vrijdag 29 november 2013

Loki het spokie


Voor de regelmatige bezoekers van dit weblog plaats ik graag een bericht over onze jeugdige Noorse boskat Loki het spokie, en hoe hij zijn draai vindt in ons huis en gezin,waarbij het interieur overigens zwaar te lijden heeft, zodat we Elise gevraagd hebben dagelijks het Noorse bosmormel uit te laten,wat ze tot op heden plichtsgetrouw doet!Bibbel, Bips voor intimi, kan zich nog altijd niet vinden in de keuze voor een Noors bosmormel in zijn voorheen zo rustgevende en culinair verantwoorde leefomgeving.Nu de krabpaal in het ongerede is geraakt heeft de strijd zich verplaatst naar het ene kattebed,waarbij ze het andere kattebed links laten liggen (rechts voor de kijkers).Dan is het Noorse bosmormel ook gek op water,er gaat werkelijk niets boven een druppelende kraan!Daar moet Loki dan per se met zijn kop onder zitten, zich bij iedere druppel vertwijfeld afvragend waar die druppel nu toch vandaan komt.Het ligbad vindt Loki ook erg boeiend,tot Elise te opdringerig water over zijn pootjes giet en het Noorse bosmormel zijn evenwicht verliesten bij Elise in het warme sop beland.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Max Roodveldt zei

LOL - zo te zien is een hachelijk!!! beter op z'n plaats...

Sjoerd zei

haha, gieren.... Daar heb je nog heel veel plezier van. En nu is die nog klein.

Renesmurf zei

ja, ik ben zelf niet zo van de katten, je kan ze niks leren he.

Maar vermakelijk kunnen ze wel zijn, dat zeker.

FRANK103 zei

@max: het is zeker hachelijk!

@sjoerd: het noorse bosmormel groeit als kool, het gaat een gigantisch bosmormel worden, die gaat straks niet meer onder de kraan passen


@rene, nee, katten kan je helemaal niks leren, ze doen uitsluitend wat ze zelf willen. Maar dat maakt ze eigelijk zo leuk!

Albert y Mara zei

Hola Frank, ik heb echt genoten van je reportage van Loki de boskat. Je woont te ver weg, want ik zou hem zo geleend hebben voor een weekend. Wie is die rode kater? op foto 2 en 3? Groetjes Mara

FRANK103 zei

@Hoi Mara: van Bibbel mag je hem voor langere tijd (zeer lange tijd) lenen! De rode kater woont in een huis bij de speeltuintjes en vond Loki een vervelende indringer. Net als Bibbel!

Suikermuis zei

Dus, zo ziet een natte poes eruit.

Aha...

francky spruytte zei

nu kan ik niet meer over die natte poes beginnen daar Suikermuis me voor geweest is ! Heikel !!!

FRANK103 zei

@ronald: ja

@suske: ja