zondag 10 november 2013

Over kleuren op de spoortafel


Te groen, dat vonden ze van de spoortafel.Alleen groene bomen, terwijl er veel meer kleuren zijn!Dus ging ik vorige week naar de modelspoorbeurs in Hoorn om een bergbeklimmer te scoren en wat gekleurde bomen.En een mooie lok, als ik die toevallig tegen zou komen.De bergbeklimmer en de lok zijn het niet geworden, wel heb ik een paar kleurige bomen gescoord.Zelfs Bibbel (Bips voor intimi) vond ze mooi!Hachelijk?

4 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Die Bibbel toch. Weet bijna zeker dat ie niets stuk maakt als je hem maar z'n gang laat gaan. Ik kan dat nog herinneren van ons katje Mischou die we helaas niet meer hebben.
Salu2 Albert

Sjoerd zei

Nu heb je altijd herfst op de spoortafel...

FRANK103 zei

@albert: hoewel de doorsnede kat erg voorzichtig is en niks sloopt, is Bibbel (bips voor intimi) een lomp beest afkomstig van het platteland (den Ilp). Doorgaans gooit hij complete treinen om of plaatst lokomotieven naast de rails. Deze keer had hij een stammetje 2-assers omgegooid.

@sjoerd: in principe is het hoogzomer op mijn spoorbaan, de bomen zijn bloeiende bomen of fruitbomen, maar geen herfstbomen! Voor je het weet heb ik anders vierkante wielen onder mijn treinen, en dat rijdt heel belabberd!

francky spruytte zei

die foto met Bips doet me aan die goedkope rampenfilms uit de jaren 50 denken. Reuze kat valt station aan ! Godzilla en King kong achterna dus.
Heel hachelijk.