maandag 11 november 2013

Het concert

In het plaatselijke theater was afgelopen weekend een concert waarvoor we kaarten konden krijgen.Nu moet je als moderne ouder toch zo nu en dan iets cultureel verantwoords met het grut doen,en de kaartjes voor dit concert waren niet duur (ze waren gratis).Niet onbelangrijk, Remco speelt mee in het Tata Steel orkest en is echt duidelijk hierboven op de foto's te zien (achterste rij aan de rechterkant).Hoewel het Tata Steel orkest zeker goed speelde (ik ben geen kenner!!) was de Douane Harmony, na de pauze, helemaal goed.Helemaal het deel met Suzan Seegers, hieronder in het goudkleurige jurkje, die we natuurlijk allemaal kennenuit de musicals 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?', 'Urinetown' en als Tom Poes in 'De nieuwe ijstijd', vond ik geweldig.Dan was het tijd om huiswaarts te gaan, tijd om de cultureel verantwoorde middag culinair verantwoord af te ronden.Hachelijk?

10 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat eetgedrag van tegenwoordig staat op een steeds hoger peil

FRANK103 zei

@Sjoerd: ja, dat is culinair van zeldzaam niveau!

Renesmurf zei

Voor de sfeer had ik hier een kort filmpje wel op zijn plaats gevonden. Maar zoiets zeg je dan ook eigenlijk niet.

FRANK103 zei

@rene: zeggen mag je van alles, zolang je het netjes houdt. Men had het publiek gevraagd geen filmpjes of geluidsopnames te maken. Daar houd ik me dan aan.

www.brillie.nl zei

Geen tomaten waar je mee kon gooien: popcorn.

FRANK103 zei

@brillie: ja, hoewel de popcorn eigenlijk te lekker was om mee te gooien

Albert y Mara fotoblog zei

Je hebt met de familie genoten en dat is toch het belangrijkste. Gezellig en vreed(t)zaam zo'n zak popcorn en ook de frietjes achteraf. Je blijft er van eten, die popcorn bedoel ik. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Albert: het was zeker een leuk familie-uitje, al was mijn broer mee ipv Elise en was de popcornfoto gemaakt bij een ander familie-uitje, want popcorn hoort in de bioscoop (film Thor).
De popcorn was van Lisanne die mij er nauwelijks van heeft laten proeven, dus om nu te zeggen dat het een heel leuk uitje was naar de bioscoop? Misschien was er wel een verband met het niet laten proeven van mijn M&M's door Lisanne. Leuke familie-uitjes dus!

Vriendelijke groetjes

Frank

francky spruytte zei

het cultureel niveau spat van deze blog. Je zult er toch een clip van geschoten hebben zodat we kunnen meegenieten ?

FRANK103 zei

@suske: helaas niet!