maandag 18 november 2013

Voetbal op de zaterdag


Het grut moest gelijktijdig voetballen, omdat ik bij eerdere keren met Lisanne mee ben gegaan was Wes deze keer aan de beurt!Wat betreft de wedstrijd, die verliep niet best voor het team van Wes.Na een paar minuten al wisten ze de weg naar Marco in de goal van het team van Wesley te vinden,waarmee Marco door zijn veelvuldig (zeer veelvuldig) balcontact probleemloos man of the match werd.Om de eer te redden wist een van de spelers van het team van Wesnog een fraai doelpunt te maken, helaas was dit wel in de eigen goal.Lisanne had overigens wel gewonnen, ik vrees dat Wesley een volgende keer,als hij gelijk met Lisanne moet voetballen, toch echt op de fiets zal moeten.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Het is maar een spelletje en de bal is rond. Het gaat om de olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen.

FRANK103 zei

@sjoerd,: klopt, maar betere resultaten zorgen ook voor meer plezier in het voetbal

Albert y Mara fotoblog zei

In Limburg hebben ze misschien de Olympische gedachte bij het voetballen. In Brabant zeker weten van niet. Zoëven nog even geskypt met de kleinzoon die in Oisterwijk woont en ook voetbalt. Trouwens in dat dorp komen plezante goederentreinen voorbij op de z.g. Brabantroute.
Zal ik je een filmpje sturen Frank?
Salu2 Albert

Renesmurf zei

Het is allemaal wat he, die strijd op aarde. Maar men heeft er plezier in, en daar gaat het maar om!

FRANK103 zei

@albert: het zijn vaak de ouders die er een strijd van maken waar de jeugd gewoon graag wil voetballen. En een linkje sturen mag altijd, de andere filmpjes waar je me op gewezen hebt, heb ik ook met veel plezier bekeken!


@rene: het zit overal in, de strijd om de plaats op de apenrots. Je ziet het bij dieren en bij mensen, en dan ook in ieder onderwerp, zoals bij voetbal. Maar verder vind ik voetbal wel een leuk spel, omdat niet per se de beste voetballer wint, maar het beste team.

francky spruytte zei

wanneer ik sport is er geen bal in de buurt en meestal is iedereen mooi in het wit zodat er gewoonweg geen ploegen kunnen gevormd worden. Heikel ?

FRANK103 zei

@suske: dat is zeker heikel (let op, de h niet vergeten!). Maar niet iedereen is geschikt voor voetbal, dat begrijp ik best, dus zijn er ook altijd andere sporten nodig om die lieden toch zich te laten vermaken.

www.brillie.nl zei

Welke achterbuurt is dat nu weer. Dat ziet er toch niet uit. Daar zou ik niet graag mijn Porsche stallen.

FRANK103 zei

@Brillie: dat is Zaandam, daar wil niemand zijn Porsche stallen!