zondag 16 februari 2014

Loki het spokie, a week after.....


De grootste klap van het bezoek aan de dierenarts is geweest,de oorlogswond is genezen en bij de aanblik van een mes of schaarschiet Loki niet direct meer in de stress.Is alles dan goed?Op de plaatjes is te zien dat Loki het spelen met olijk gekleurde sliertjes plotseling leuk vindt,hij wil/kan daar niet over praten, maar leuk vindt hij ze wel.Dolletjes?

9 opmerkingen:

Ad zei

Volgens mij kan ie er geen touw meer aan vast knopen; ziet door de slierten de spaghetti niet meer. Hij kan er geen goed garen mee spinnen.

www.brillie.nl zei

was die jarig?

Renesmurf zei

Het lijkt wel de carnaval! Alaaf alaaf!

Sjoerd zei

Haha, wat een bengel...

Albert y Mara fotoblog zei

Lekkere speelse foto's van jouw Loki. Ik heb genoten van al die kleuren èn de kat. Bij mij kan je ook genieten Frank, maar dan met de buurkater.
Groetjes Mara

FRANK103 zei

@Ad:

@brillie: nee

@rene: in Noord Holland doen we niet aan carnaval, polonaise is hier verboden en als je alaaf zegt wordt je met pek en veren ingesmeerd en in de Zaan gedonderd.

@sjoerd: het is zeker een bengel!

Hoi Mara en Albert, altijd leuk om te horen dat jullie het verhaal en de foto´s leuk vinden, en ik zal ook de foto´s van de buurtkat op jullie blog even gaan bekijken!
Met vriendelijke groet

Frank

FRANK103 zei

Hoi Ad,
ik was een reactie aan het overdenken, iets waar een duidelijke lijn uit bleek, maar had toen al op de publiceer knop gedrukt, waardoor een chaos is ontstaan in de reacties, waardoor de slierten en het bos niet meer te zien zijn. Het is helaas niet anders....

Met vriendelijke groet
Frank

francky spruytte zei

precies dat ie zich klaar voelt om carnaval te gaan vieren.

FRANK103 zei

@suske: ja