donderdag 20 februari 2014

Naar de bios


Zondag gingen we naar de bioscoop, en dan gaat de voorkeur uit naar de bioscoop te B.Die bioscoop is namelijk uitermate doordacht gelegen,die is zo gebouwd dat na het afhalen van de kaartjes er nog een uitermate boeiend halfuur mogelijk is voordat de film begint.Aan de achterzijde van de bioscoop is namelijk het spoor naar het rangeerterrein van Tata.Doorgaans staat daar één, of soms twee, locomotieven geparkeerd.Meestal zijn dat locomotieven van DB Schenker, vandaag stond er een 1600 van Locon,en uiteraard moest die ook op de foto!Jullie begrijpen vast dat het bezoek aan de bios weer voor herhaling vatbaar was,en dat hebben we dan ook op gepaste wijze gevierd bij de plaatselijke Mc!Hachelijk?

11 opmerkingen:

Ad zei

Een boeiend verslag en wat een uitgelezen plaats. Dit is nou wat je noemt: 'het aangename met het nuttige verenigen'. Heb je de film ook nog gezien, of is het vooral een nuttig/culinair uitstapje geworden?

FRANK103 zei

Hoi Ad, we hebben de lego film in 3d bekeken. De film viel iets tegen, door de te nadrukkelijk aanwezige moraal, helaas! De middag ws verder wel heel geslaagd, zoals uit de plaatjes blijkt.

Met vriendelijke groet,
Frank 

Sjoerd zei

Het verhaal zal wel, helaas dat men die toch wel mooie locs altijd van troep moet voorzien. Net zoals die rommel op dat broodje, niks beter...

francky spruytte zei

geen drive in bioscoop met big macs en treintjes dus ! Da oprecht heikel !

FRANK103 zei

@sjoerd: het is de vloek van deze tijd, rommel, het is overal!

@suske: drive in bioscopen hebben we hier niet, wel treinen en big mac's, het is dus afzien, maar er zijn verzachtende omstandigheden!

Renesmurf zei

De reis er naar toe is een onderdeel van naar de bioscoop gaan, en weer terug natuurlijk ook. En de film, die heb je dan vast en zeker tot je genomen.

FRANK103 zei

@René: de reis was geen onbelangrijk deel van het evenement, want Lisanne (onze dochter) heeft vorige week haar rijbewijs gehaald en mocht nu met mijn auto naar de bioscoop rijden, wat ze erg spannend en leuk vond. Hoewel ik hier de indruk wek dat het treinen deel een belangrijk deel van het uitje was, was dat feitelijk niet zo, ik was er alleen even snel naar toe gelopen. Maar wie zegt dat het weblog een goede weergave moet zijn van de werkelijkheid?

Albert y Mara fotoblog zei

Van alles wat in deze log en als afsluiter jouw gebruikelijke vette hap. Smaakte die cheeseburger wel?
salu2 Albert

www.brillie.nl zei

De jaren van LEGO liggen al ver achter mij. En een film van maken is wel erg vreemd.

Rob zei

Leuk verslag, mooie foto's.

Vrolijke vakantiegroet,

FRANK103 zei

@ albert: ja, die hamburger scoorde een voldoende, maar het was geen cheeseburger, het was zo'n tijdelijke kipburger.

@brillie: waarschijnlijk ben je niet de norm voor dit soort films, anders hadden ze deze niet gemaakt.

@rob: bedankt, fijne vakantie