dinsdag 15 april 2014

Op reis


Voor het werk moet ik zo nu en dan reizen, soms neem ik dan de compact camera mee,meestal echter schiet ik een aantal kiekjes met de telefoon, waar heb je zo'n ding anders voor?Op de plaatjes is duidelijk te zien dat we van Amsterdam naar Utrecht zijn gegaan,ten overvloede plaats ik ook maar een foto van de sneltram naar Nieuwegein.Op Utrecht waseen lok van Locon te zien.Ook de terugweg heb iktussen Amstel en CS de telefoon gebruikt omeen aantal Italiaanse rammelbakkenvoor het nageslacht vast te leggen.Te CS hebben we nog een lok van RRF gezien,zodat het reisje heel nuttig genoemd kan worden.Hachelijk?

12 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ja, het is wel zo veilig allemaal, en dat is ook wat waard!

Sjoerd zei

Je hebt in ieder geval weer wat mooie foto's kunnen maken.

FRANK103 zei

@rene: treinreizen is veiliger dan met de auto, maar niet comfortabeler, tenzij je wordt aangereden door een vrachtauto, dan kan je echt beter in een trein zitten!

@sjoerd: de foto's zijn van een paar weken geleden, ik heb lang getwijfeld of deze foto's wel goed genoeg zijn. Bij gebrek aan iets beters heb ik ze toch maar op het blog geplaatst. Het is wat!

Paul zei

Volgens mij stond die Locon lok vanavond in Sittard

Ad zei

Bloggen is echt hard werken.

FRANK103 zei

@paul: er zijn meerdere locomotieven van locon, om die uit elkaar te houden zijn ze voorzien van een nummer. Je kan het dus aan het nummer zien of het dezelfde is of een zusje.

@ad: ja, het is een zwaar leven, het leven van een blogger. Gelukkig kan ik het perfect combineren met werken, familie en modelspoorhobby en heb ik nog tijd over om zo nu en dan tv te kijken ook! (Dan zeg ik niks over het leegpeuteren van mijn neusgaten of het te eten geven van de wc-eend, want ook daar heb ik toch nog tijd voor!

Albert y Mara fotoblog zei

Plezante foto's Frank, vooral die van de Fyra. Muchos gracias. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@albert: die fyra foto's had ik eigenlijk met de spiegelreflexcamera moeten maken, dat geeft een mooi beeld op hoe Europese aanbesteding regels tot een fiasco leiden!

francky spruytte zei

jij spot treinen, ik dool rond het station. Onze blogs vullen elkaar goed aan !

FRANK103 zei

@suske: ik dool ook rond het station, alleen daar neem ik niet altijd foto's van....

www.brillie.nl zei

Je had zo die rammelbak kunnen pakken en een stukje kunnen gaan rijden. De sleutel zit erin.

FRANK103 zei

@brillie: ik had iets anders te doen!