vrijdag 25 april 2014

Boswandelen


Het grut heeft vakantie en dus blijft de racefiets in de schuur staan.Ze willen graag wandelen in het bos,het gebruikelijke rondje van zo'n 4,5 kilometer langs de Kruisberg en de bijbehorende Gasterij de Kruisberg.Hoewel we wel een lading schapen zien tijdens de wandeling,en allerlei onkruid dat tot bloei komt,zijn er geen Schotse hooglanders te zien.Of er een direct verband is met de menukaart van de gasterijzullen we waarschijnlijk nooit weten,maar er zou een verband kunnen zijn!Elise neemt een heerlijke appelpunten ik een cappuccino,
dan wandelen we verder naar Patatoloog waar ze nog evenop het springkussen kan springen.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

Er is toch ook niks mooiers dan het bos! Nou ja, lekker thuis zitten dan, maar het bos is een goede tweede!

Sjoerd zei

Lekker zo'n stukje appeltaart...

FRANK103 zei

@rene: ik ga ook graag naar het bos, ik zou bijna onze katten inruilen voor een hond om in het bos te kunnen wandelen!

@sjoerd: ik heb er een klein hapje van geproefd, maar ivm de stroomlijn heb ik zelf geen stukje genomen, maar het was een lekker puntje!

francky spruytte zei

mooie foto op de trampoline.
Heb jij ook gesprongen of was dat te hachelijk ?

FRANK103 zei

@suske: ik had medelijden met de trampoline, ik heb het arme ding met rust gelaten!

www.brillie.nl zei

Een raam dat je voorziet van bakstenen, daar kan je lang van genieten.

FRANK103 zei

@brillie: het is een ouder gebouw dat is verbouwd tot een horeca gelegenheid, achter het dicht gemetselde raam bevindt zich de keuken, met afzuigapparatuur. Dat hadden ze vast niet bedacht toen ze het gebouw gingen bouwen!

Ad zei

Straks zeker ook geen schapen en geiten op de foto. Dan wordt het vegetarisch. Kun je zonder schroom op het springkussen.

FRANK103 zei

@ad: ik vrees dat ik je ga bestoken met plaatjes van enigszins sportieve activiteiten, zoals fietsen, dat lijkt me minder hachelijk dan vegetarisch eten! Dat spring kussen is dan weer te sportief, je moet zoiets niet overdrijven!