zondag 4 mei 2014

Retteketet AZ tegen Feijenoord


Gistermiddag zat ik om 17.45 in de tuin met een goed boek toen Marco belde, of ik zin had om mee te gaan naar AZ tegen Feijenoord.Eén klein probleempje, de wedstrijd begon al om 18.45.Dus heb ik heel snel een boterham gesmeerd en ben ik in de auto gesprongen, heb Marco opgepikt en we zijn naar Alkmaar gereden.Auto parkeren en naar het AZ stadion wandelen,nog een koffie halen en precies om 18.45 zaten we op onze plek.De wedstrijd zelf was niet heel spannend, het ging eigenlijk nergens meer om,maar merkbaar was wel dat AZ niet wilde verliezen en Feijenoord ook niet.Na een enorme blunder in de AZ verdediging wist Feijenoord heel gemakkelijk 0-1 te maken,pas in de 88e minuut wist AZ terecht de gelijkmaker te scoren, door een mooie afstandsschot. Zo kwam aan een leuke voetbalavond een eind!Hachelijk?

2 opmerkingen:

Sjoerd zei

Als beiden niet willen verliezen heb je vaak een heel saaie wedstrijd. Maar als je toch een leuke avond hebt gehad maakt dat veel goed.

FRANK103 zei

@sjoerd: zowel feijenoord als az wilde de laatste wedstrijd winnen, er werd voortdurend aangevallen, het niveau was niet bijzonder hoog en verdedigend was men erg voorzichtig, maar wel een leuke wedstrijd!