zaterdag 31 mei 2014

Stoomtram Hoorn Medemblik 2014, deel 2


Na de lunch was het weer beter, het was droog!Volgens de planning van Jaap zouden we de tram van 13.35 nemen naar Wognum.Van Wognum naar Hoorn reden bussen en uiteraard ook een tram! Het was nu drukker in de tram,waardoor vooral Amber toch met veel mensen op de foto is gegaan,om een mij onbekende reden wilden de mensen toch minder graag met mij op de foto.Misschien moet ik een volgende keer maar niet meer vertellen dat mijn pak van marktplaats komt, en waarschijnlijk van een begrafenisondernemer afkomstig is.Misschien moet ik vertellen dat het van mijn opa geweest is, een bankdirecteur. (Mijn opa was geen bankdirecteur!!)

(Hieronder: Bello is 100 jaar geworden!)Met alle bankschandalen van de laatste jaren kan ik waarschijnlijk beter vertellen dat opa een begrafenisondernemer was, bankdirecteuren staan tegenwoordig in een hele kwade reuk!Nu ik het dan over reuk heb,ik wens jullie veel kijkplezier bij het filmpje, dat over rook gaat endat ik net onder de 4 minuten heb gehouden.


Hachelijk?

8 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Toch wel leuk die fotos van vorig jaar.

FRANK103 zei

Ja, die van dit jaar trouwens ook!

Sjoerd zei

Je moet maar zo denken, gerookte Amber is langer houdbaar...

FRANK103 zei

@sjoerd: dat is een visie die ik zelf niet had bedacht, maar lijkt me zeker juist! Ik zal voorstellen haar vaker in de rook te houden, haar vader is stoker op de tram, dat moet dus wel lukken!

Ad zei

Door de bank genomen een leuk filmpje,

francky spruytte zei

ik dacht eerst nonkel Juul in de locomotief te zien maar dit zal een gevolg van teveel rook zien geweest zijn !

Albert y Mara zei

Deel 2 is ook weer een heerlijke serie om te bekijken. Mara en ik willen in de zomer weer een rit maken met de SHM, als ..... het mooi weer is.
Salu2 Albert

FRANK103 zei

@ad: bebankt!

@suske: rook is heel schadelijk!

@ albert: dan kan het dus ook 2015 worden, als het echt mooi weer moet zijn!