vrijdag 30 mei 2014

Stoomtram Hoorn Medemblik 2014


Al een aantal jaren ga ik met Hemelvaartsdag verkleed,zoals men volgens ons rond 1930 rond placht te stappen,mee met de stoomtram Hoorn Medemblik.Het reisgezelschap bestond dit jaar uit Amber, Marit, Madelon, Anne-Fleur, Jasper en Jaap.De reis ging, uiteraard, naar Medemblik!Amber wierp zich geheel vrijwillig op als fotomodel, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.Door het slechte weer 's ochtends laten de foto's te wensen over,over de kwaliteit van het nog te maken filmpjekan ik nog niks zeggen,ik heb ze nog nietbekeken.Wel zijn de middagfoto's iets beter,maar die komen in deel 2, na de lunch.Hachelijk?

8 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Geweldige foto's Frank. Leuk dat je elk jaar "verkleed" meedoet. Vanwege het slechte weer dit jaar thuis gebleven. In eerste instantie zouden we naar Haaksbergen zijn gegaan. Met een gevoelstemperatuur van "slechts" 9 graden om 12.00 uur was Mara blij dat we niet gegaan zijn. Toch te veel gewend aan die temperaturen in Los Boliches. Daar was het vandaag ruim 25 graden. Wel een verschil. Nog even en dan gaan we weer. Spoorse groeten Albert

Ad zei

Het heeft toch wel 'stijl' zo rond 1930 gekleed gaan. Bij de bodybuilder zijn verhoudingen wat uit hun verband; fish-eye lens gebruikt? De kroket vind ik 'hachelijk'; er zit een vreemd puntje aan. Verder weer mooie foto's en een leuk commentaar.

FRANK103 zei

@albert: ik had alleen gelezen dat het beter weer zou zijn dan de (regenachtige) woensdag. Dat was het helaas niet. Omdat we met een groepje gingen was het heel gezellig, maar het weer had een stuk beter mogen zijn!

@ad: ik heb alleen een goedkope compactcamera mee, in dit geval op de groothoek stand, het is het twijfelachtige stereoidengebruik van Jaap die voor dit dubieuze plaatje heeft gezorgd! De kroket gaf ook te denken, en was daarom als bijzonder weblogwaardig bevonden, zoals gebruikelijk op dit weblog!

Sjoerd zei

Hier is het gelukkig de hele dag droog geweest, dus ik heb mijn energie in Gardenia kunnen steken. Mooie dame, eh foto bedoelde ik uiteraard.

Erik zei

Jullie hadden geen geluk, het was de koudste 29 mei ooit hoorde ik...

FRANK103 zei

@sjoerd: ik heb foto's gezien waarbij mensen in Limburg gewoon in de zon hebben gezeten, ook bij ons thuis was het veel beter, de regio Hoorn is gewoon slecht!

@Erik: de kou was niet het vervelendste, dat was de regen. Vonden jullie het nog leuk in Wognum?

francky spruytte zei

een kroketje met, beter kan niet !

FRANK103 zei

@suske: lekker dat de kroket was! Het was de treinreis waard!