dinsdag 17 juni 2014

Vaderdag


Zondag was het Vaderdag, en dat moet uiteraard gevierd worden!Elise had een mooie tekening gemaakt op school die een prominente plaats in huis mag gaan innemen, net als alle andere Vaderdag cadeau's trouwens!Ik had, om de kinderen werk te besparen, zelf al een Vaderdag cadeau aangeschaft.Een zeer fraaie Deense bolle neus, met een speciale print die deze lok in 1988 echt heeft gehad, de grafitti-look.De lok is nu eigendom van de Dansk Jernbaneklub.Het is de eerste bolle neus op de spoorbaan, maar een mooi Belgisch exemplaar staat ook nog op de wensenlijst.Op de foto's is goed te zien dat de lok nieuw is,nog nooit heeft gereden.Dat gaat binnenkort veranderen,
maar eerst moet de lok omgebouwd worden naar digitaalHachelijk?

9 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Een bijzondere lok qua uiterlijk en je zult hem wel voor een leuke prijs 2e hands op de kop getikt hebben. Salu2 Albert
P.S. Lief briefje van Poepie - BEWAREN.

FRANK103 zei

Hoi Albert, het briefje gaat zeker niet weg! De lok was inderdaad niet duur, ik heb hem ooit op een beurs laten liggen toen de handelaar niet wilde zakken van hfl 225 naar hfl 200, hij bleef bij hfl 210. Nu heb ik 65 euro betaald. Dat scheelt nogal!

Sjoerd zei

Mooie brief, zeker inlijsten kost geen drol maar is meer waard dan de trein.

Anoniem zei

Fantastisch exemplaar ! Ik ben jaloers, zeker voor de prijs die je hebt betaald. Zelf heb ik een Lima V320 met problemen binnengekregen. Binnenkort zal ook deze aan zijn tweede leven beginnen en ja, deze had ik nog niet :) Deze Lima is niet zoals de andere exemplaren. Hij zit degelijk in elkaar en is minder "Fantastique en Plastique" Groeten, Marco

FRANK103 zei

@sjoerd: het briefje ga ik zeker bewaren!

@marco: soms heb ik geluk bij het bieden op ebay, zoals in dit geval. Maar decoder en magneet maken het toch echt minder een koopje.

Renesmurf zei

Dat is nog eens wat moois voor Vaderdag! Dan moet je wel een topvader zijn, wil je zoiets krijgen!

FRANK103 zei

@rene: ja, dat denk ik ook. Of misschien is het dat ik zelf mijn vaderdagkado heb gekocht, om het makkelijker voor ze te maken?

www.brillie.nl zei

Lijkt wel carnaval. Wat erg. Die trein is mishandeld.

FRANK103 zei

Hoi Brillie, het is expres en heeft waarschijnlijk nog een boel geld gekost ook, wat het heel hachelijk maakt!