zaterdag 30 augustus 2014

Over dalen, Rien en de Woudaap


Na een aantal bijzonder boeiende berichten over treinen en een camping in Zeelandzit ik zomaar weer in een blogdip.Het valt niet steeds mee iets voor dit weblog te verzinnen met enige diepgang.Verder dan plaatjes van een koets op het Damrak en de Rien Poortvliet tuinkabouter kom ik nu niet.Kijk, ik kan nog even vertellen dat hij met hulp van de ridders die Ni zeggen voor een extra heester in de tuin heeft gezorgd.Onzin dus, door ruim voldoende neerslag zijn alle planten hier groter dan ooit!Om toch iets zinnigs te melden plaats ik voor Albert een foto van een kunstwerk in het dorp.De schrijver Hotze de Roos heeft zijn beroemde verhalen over De kameleon helemaal niet in Friesland geschreven, maar hier in Noord Holland!Dus toon ik jullie ook graag een matig kiekje van de molen De Woudaap uit de boeken, zodat de dip hopelijk weer geweest is .Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik kijk al uit naar het volgende logje hier. Overigens miste ik hier nog een verhaal over een voedzame maaltijd...

FRANK103 zei

@sjoerd: hoewel ik meerdere foto's van etenswaren had staan die bij dit bericht passen, heb ik, voor de onjuiste beeldvorming, die weggelaten. Hachelijk, dat is het!

Renesmurf zei

Je kan er wel triest van worden, zo zwaar als het soms gaat.

FRANK103 zei

@rene: het is gewoon afschuwelijk en vreselijk en dinges! Het is moeilijk, maar het moet zo nu en dan gezegd worden!


Ja.


EhhhWaar wordt je triest van?

Ad zei

Frank, dit ia echt treurig. Een serieuze dip. Geeft het een positieve wending; maak er een vrolijk dipsausje van... Om er een eenvoudige, doch voedzame chips mee te versieren! Kom op; het treinseizoen staat voor de deur. Wat kan je nou gebeuren? Je hebt toch de zolderspoorbaan.

FRANK103 zei

@ad: ik overweeg serieus een dip-saus bij de doritos. Mild of toch pittig? Om de afleveringen van rail away mee weg te spoelen. Een ding is zeker: aan elke dip komt een einde!

Albert y Mara fotoblog zei

Jij een dip dat zal wel meevallen. Gewoon even geen zin. Je weet het Frank "LOGGEN IS GEEN MUST, NEEM AF EN TOE JE RUST.
Het is me een mooie log geworden zonder een vette hap. Bedankt voor het plaatsen van dat kunstwerk in jouw dorp.
Vanuit een zomers Los Boliches
Salu2 Albert

FRANK103 zei

Mooi gesproken Albert! Ik ga die rust nemen als het zo uit komt!

Vrgr

Frank