zondag 10 augustus 2014

Weer voor de zolderspoorbaan


Mijn zwager Marco, die hier graag genoemd wil worden voor het geval jullie op zoek zijn naar een nieuwe auto van het merk Mercedes Benz,vroeg me zaterdag (gisteren dus) of het niet leuk zou zijn een halfjaar alle NS materiaal in de vitrine te parkeren en die tijd met SBB materiaal te rijden.Een suf idee, zouden jullie kunnen denken.Maar eigenlijk kan ik de zolderspoorbaan ook vullen met SBB materiaal.Of DB materiaal.Dus ben ik vanmiddag behoorlijk wat tijd bezig geweest alle NS materiaal op te bergen en het SBB materiaal op de baan te zetten.Zoals jullie op de plaatjes kunnen zien had ik deskundige hulp in de vorm van Loki de Noorse boskat.Vanavond was de gedaantewisseling klaar,en afgezien van één lok die graag een drupje olie wilde, reed het materiaal direct naar tevredenheid.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Mooie foto's van Loki...

Ad zei

Zo te zien is het een zware klus geweest voor Loki. Misschien kan 'ie wel een BV-tje beginnen: Loki's Loc Advisering oud. Af en toe een wisseling v/d wacht wat het materieel betreft is,is een goed idee. Zo rijden alle locs regelmatig;dat is goed voor de treinen en het aantal blogbezoekers

FRANK103 zei

@sjoerd: loki is heel fotogeniek! Het is helaas een beetje een lompe kat, anders had hij vaker op zolder mogen komen. Nu is dat doorgaans verboden gebied.

@ad: ik heb dan nog 2 smaken in de aanbieding, naast NS en SBB, namelijk Deutsche Bahn (periode 4) en stoom (een 003, een stroomlijn 003, twee 18, een 23, een 50 en veel tenderlokjes). De 3 Oostenrijkse loks, daarmee vul ik de spoortafel niet. Misschien moet ik eens kijken naar wat Oostenrijks materiaal.....

Anoniem zei

Heel goed Frank ! Ik kom snel weer kijken. Groet, Marco

Renesmurf zei

Ah, zo`n grote kat er tussen maakt het allemaal een beetje eng! Die hoort daar niet.

FRANK103 zei

@Marco: neem je dan een aantal wisselstroomloks mee?

@René: dat is inderdaad een enge noorse monsterkat!

Albert y Mara fotoblog zei

Foto 2, 3, 4 en 5 die zijn bij mij favoriet. De treinen laat ik wel aan m'n lief over.
Groetjes Mara

francky spruytte zei

eerst dacht ik dat het hier over een trailer voor de nieuwste versie van Godzilla ging maar nadat ik mijn ogen uitgewreven had merkte ik dat het die heikelse boskat van je was.

FRANK103 zei

@mara: dat ik foto's van het monster maak en ze plaats op het blog laat stiekem wel zien dat ik het ook een erg leuk beest vind toch? Anders zou hij toch ook niet op de zolder mogen komen of op de spoortafel mogen zitten!

@suske : ja, het is Loki de Noorse boskat in een remake van godzilla!