zondag 7 september 2014

Een dag op kantoor


Ieder jaar wordt er door de afdeling een uitje georganiseerd, een dagje op informele wijze omgaan met de collega's.Goed voor de teambuilding en daardoor ook voor het werk, aangezien we veel moeten samenwerken.En op een of andere manier gaat dat beter als je de collega's een beetje beter kent.Het uitje was dit keer weer in Amsterdam, koffie met gebak, bezoek aan Body worlds en dan op de fiets (of met de tram) naar de Sloterplas.Na een eenvoudige doch voedzame lunch was er een uitgebreid watersport gebeuren.Ik heb mij geïnstalleerd in een fluisterboot,met een aantal collega's die de boot uitermate uitstekend hadden voorzien van versnaperingen,zodat we de hele plas en zij-sloten op ons gemak konden bestuderen.Waarbij ik me vooral heb gericht op het hozen van water uit de boot (moest daarvoor wel het bakje met nootjes eerst leegeten)en het maken van foto's van plaatselijke bezienswaardigheden, zoals dit paddenstoelvormige flatgebouw.En van deze boomstammet paddenstoelen.Omdat de collega's niet bij ons werken omdat ze fotogeniek zijn,zoals misschien te zien aan dit selfie,plaats ik voor de juiste beeldvormingfoto's van fotogenieke vogels op het blog.Uiteraard werd deze inspannende dag smaakvol afgesloten met o.a. gevogelte van de barbecue.Hachelijk?  

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Reigervlees aan het spit, dat is weer eens wat anders dan pekiingeend.

FRANK103 zei

@sjoerd: zeker, het smaakte uitstekend, omdat of ondanks dat de kok een volendamse palingboer was! Hachelijk?

francky spruytte zei

Omwille van de angst hier van plagiaat beschuldigd te worden heb ik geen foto's van de patat met of een andere eenvoudige doch voedzame maaltijd geplaatst op mijn blog, Heikel ?

FRANK103 zei

@suske: pas op, bij het schrijven van het woord heikel niet de h vergeten!

Eerlijk gezegd zal het plaatsen van foto's van voedisel jouw blog geen goed doen, net zomin het mijn blog bezoekers oplevert. Het kost eerder bezoekers, al die gruizige vreetsels op uiterst onsmakelijke wijze tot een kiekje verwerkt. Nee, ik zou er niet aan beginnen!

Ad zei

Met de teambuikding zit 't wel goed op huis afdeling. Als je je zo in dienst stelt van anderen, door eerst het bakje met pinda's leeg te eten, om daar met dat zelfde bakje te hozen en daardoor je collega's droog te houden; geweldig!

www.brillie.nl zei

Natuurlijk is het zweten.

Renesmurf zei

Wat kunnen ze toch ook lelijke gebouwen maken he, jammer.
Maar de rest is op zich wel leuk, lijkt me.

Albert y Mara fotoblog zei

Ik heb niets met reigers, zeker niet toen ik in ons vorige huis een koivijver had. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@ad: ik ben dan ook een erg populaire collega, tenzij ik het eerste bij de etenswaren sta!

@brillie: zweten is dan nog het minste!

@rene: lelijk of apart? Het paddestoelgebouw heeft prijzen gewonnen, zo heb ik me laten vertellen. Dat heeft vast een reden!

@albert: ik overweeg al enige tijd een partij tegen de dieren, ik heb een aversie tegen die vliegende mormels sinds ik laatst op de fiets de volle laag van een eend met een ernstige darmaandoening op het hoofd kreeg. Ik heb meerdere flessen met shampoo gebruikt voordat ik weer over straat kon. Nee, wat mij betreft pakken we die vliegende monsters stevig aan. Had ik al verteld dat ze een voorkeur lijken te hebben voor blauwe automobielen, die bij voorkeur net gewassen zijn? Dat hebben ze. Ik stem voor een toelatingsprocedure in het voorjaar, hebben ze het voorzien op fietsers of blauwe automobielen, dan is het helaas pindakaas en is het wilde gevogelte in de aanbieding bij de supermarkt. Hachelijk?