maandag 8 september 2014

Naar de Efteling


Ik vroeg het grut zaterdagmiddag waar ze de zondag naar toe zouden willen,naar het zwembad, Artis, het Spoorwegmuseum of stoomtreinen bekijken bij Terug naar Toen in Apeldoorn.Doorgaans kiest een mens dan de laatste optie, de eerder genoemde opties is men dan al weer vergeten of klinken toch echt minder interessant.Het grut wilde echter naar de Efteling.Natuurlijk heb ik ze verteld dat ik die optie niet had genoemd, ik kreeg echter te horen dat ik dat, gezien mijn leeftijd en iets grijzer en dunner wordende haardos, al weer vergeten was!Zo reden we dus zondagmorgen vroeg over de A2 naar Brabant.Na een ritje in Droomvlucht en een bezoek aan de Laven was het tijd voor de show Raveleijn.Die show was zeer de moeite waard,door de goede dialogenen het waargebeurde verhaal.
Na de eenvoudige doch voedzame lunchzijn we een tweede keer deze show gaan bekijken.Daarna hebben we nog de gebruikelijke attracties gedaan,ik noem uiteraard de Fata Morgana en de Pirana.Zo was een geslaagde zondag helaas al weer ten einde.Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Zonder die eenvoudig en uiterst voedzame lunch was ik ook niet naar de Efteling gegaan ...

FRANK103 zei

@sjoerd: de lunch maakt de dag gewoon goed! Ze wilden niet eens meer langs de mcdrek op weg naar huis. Ze waren gewoon nog gevuld met vette hap!

francky spruytte zei

Met zo'n vuurspuwende draak in de buurt had ik toch eerder een BBQ verwacht voor lunch. Heikel ?

FRANK103 zei

@suske: die bbq hebben we niet gezien, dat was natuurlijk top geweest!

www.brillie.nl zei

Je hebt echt wat gemist in Apeldoorn. Ze sleepte de groene draak met een stoomtrein over het spoor.

FRANK103 zei

@brillie: ik geloof het direct!

Albert y Mara fotoblog zei

De Efteling hoeven wij met de kleinzoon niet meer naar toe te gaan. Omdat hij in Oisterwijk woont is hij er al vele keren geweest. Leuke reportage heb je gemaakt Frank inclusief vette hap. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Albert: voor ons is het wel een eindje uit de buurt, maar we vinden de Efteling wel erg leuk!