woensdag 17 september 2014

Op familiebezoek


Opa en oma, die hier trouwens niet genoemd willen worden,hadden stapels Dekamarkt zegeltjes verzameld,

(onder: de makaken houden van zonnen)


voor een goedkoop (gratis) bezoek aan Artis in Amsterdam.Vroeger kon je ook in september voor half geld naar Artis,maar dat was vroeger!Nog steeds kan je in september naar Artis met korting,

(Onder: een chimpansee baby)


maar dan wel met een bon die deskundig verstopt is op de site van Artis.Dat levert dan wel 25% korting, die we bij de Twee Cheetah's

(De apenrots)


omgezet hebben in een eenvoudige doch voedzame maaltijd.Het bezoek was verder zeer de moeite waard,ik laat graag kiekjes zien van de diverse familiewaarvan toch heel veel trekjes heel bekend voor komen.

(De gibbons)


Tenminste, dat lijkt mij zo!Morgen zal ik de overige kiekjes plaatsendie ik heb geschoten in Artis.

(de armourpanter)


Hachelijk?

6 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Altijd leuk om apen te kijken en je hebt plezante foto's gemaakt. Wij doen dat af en toe in Apeldoorn in de Apenheul, mits we een goedkoop toegangskaartje kunnen bemachtigen.
Apegroeten Albert

Renesmurf zei

ja, prachtige dieren allemaal, die eigenlijk niet in gevangenschap zouden moeten leven.

Sjoerd zei

Aha, doet me denken een een broodje aap...

FRANK103 zei

@albert: het is dat we een gratis kaart hadden voor Artis, anders waren we naar de Apenheul of naar Hoenderdaell gegaan, ook 2 erg leuke parken! Zowel Apenheul als Hoenderdaell zijn we vorig jaar geweest.

@rené: ben ik helemaal met je eens, alleen worden veel dieren in de vrije natuur bedreigd door stropers en natuurlijke vijanden, dan hebben ze in Artis een beter bestaan. Meeste dierentuinen proberen de hokken zo natuurlijk mogelijk te maken zodat de dieren zo weinig mogelijk lijden.

@sjoerd: broodjes aap kunnen erg leuk zijn, maar oppassen met eten, want wordt Ebola niet veroorzaakt door het aapeten, of is dat ook weer een broodje aap?

www.brillie.nl zei

Van het weekend 175 jaar treintjes in ons land. Stoom daar ook eens heen.

FRANK103 zei

@Brillie: ga ik naar toe!