zondag 12 oktober 2014

Een weekend zonder treinen....


Het kan niet altijd feest zijn, sommige weekenden zijn er geen treinevenementen waarvoor we uit huis gaan.En er  was ook geen boeiende wedstrijd in het plaatselijke voetbalstadion,de kenners zien vast dat het gaat om het stadion van AZ retteketet! (AZ - Twente 2-2)Dus gingen we naar het strand,zon, zand, zeeen fraaie luchten.Vanwege dat zand zijn de kiekjes geschoten met de telefoon.Dat zand vindt de spiegelreflex niet zo fijn.Uiteraard was de koek en zopie ook weer in orde.Net als het avondeten trouwens!Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Wat zie ik nu, bij de concurrentie wezen eten...

FRANK103 zei

@sjoerd: nee, dit is de tijdelijke burger mij de mcdrek. De 1955. Het grut eet liever spruitjes dan dat ze naar de burger king gaan. Heel hachelijk?

Ad zei

Volgens mij was het een perfect weekend; alle vertrouwde ingrediënten aanwezig. Wat wil een mens nog meer? Da's nou puur geluk, toch!?

Albert y Mara fotoblog zei

Het Noordzee strand heeft gewoon iets dat wij hier missen. Duinen en eb en vloed. Mooie foto's die aangeven dat het weer in Holland nog steeds lekker is om er op uit te gaan.
Middellandse Zee Strandgroeten Albert

FRANK103 zei

@Ad: Alleen een bezoek aan de treinenwinkel ontbrak nog, daarvoor in de plaats zijn we naar de film 'de boxtrollen' geweest. Ook leuk en door een overdaad aan popcorn minstens even culinair verantwoord als een bezoek aan meneer Harlaar!

@Albert en Mara: het was dit weekend uitstekend weer voor een bezoek aan het strand, heerlijk zonnig! Naast eb en vloed mis je vast ook de snack mogelijkheden die iedere strandtent hier aanbied. Patat met een frikandel of kroket, wat wil je nog meer? Paella?

francky spruytte zei

Tiens ik dacht hier reeds een reactie geplaatst te hebben. Ik zal door die burger in verwarring gebracht worden. Heel erg heikel dus.

FRANK103 zei

@suske: ongekend heikel zelfs, waarbij de h in heikel niet vergeten dient te worden, om een penibel gebeuren te voorkomen! Hachelijk?

Renesmurf zei

Even fijn op het strand kijken, en dan weer naar huis. Zo maak ik graag boswandelingen.

Rob Alberts zei

Ook zonder treinen in beeld hebben jullie genoten.
Leuk blog.
Vriendelijke groet,