woensdag 1 oktober 2014

Racen op Zandvoort deel 3: de langzame klassiekers


Eigenlijk was het geen race,het was een optocht van klassieke raceauto's.De oudste, Joost mag weten welke dat was,was uit 1913 volgens de speaker.En als ik het goed gehoord en onthouden heb,wordt er maximaal zo'n 140 gereden.Het is dus vooral leuk om die oude sportauto's rond te zien rijden,Collega Harry herkent vast de Alfa Romeoen voor medebloggers Mara, Albert en Sjoerd plaats ik hier een snelle MG.Zelf vind ik de Bugatti's erg fraai,maar die deden vooral met de iets snellere klassiekers mee.Waar ik ook teveel foto's van gemaakt heb,en die ik waarschijnlijk morgen ga plaatsen.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Die MG heb je dus niet voor ons geplaatst, met zowel een MGB uit 1973 als een MGF uit 2000???
MaGistrale groeten van ons.

FRANK103 zei

@ albert: natuurlijk heb ik die ook voor jullie geplaatst, wat een kolossale fout in mijn tekst, ik ga het aanpassen!

Sjoerd zei

Die auto's zie je in ieder geval langskomen zonder dat ze zoef en weg zijn... En zonder MG was het een stuk minder geweest.

FRANK103 zei

@sjoerd: ik had voldoende tijd om ze op de foto te zetten! Die MG geeft dit bericht inderdaad een ongekende diepgang en vormt daardoor een zeldzaam hoogtepunt!

lionel lines fan zei

Mooie auto's, mooie foto's!
Klinkt als het omgekeerde van shit in - shit out, oftewel als het onderwerp maar mooi genoeg is, is de foto dat ook. Volgens mij ouwehoer ik me hier vast.
Desalniettemin zijn het mooie foto's Reeds!

Groet
Eggo

FRANK103 zei

@Eggo: ja, ik ga jouw reactie nog maar een keer lezen, en dan nog een keer. Ja. Misschien nog maar een keer. Hachelijk?