donderdag 2 oktober 2014

Racen op Zandvoort deel 4: de snelle klassiekers


Als de camera eenmaal goed ingesteld is,dan zijn de foto's allemaal een beetje hetzelfde,neus scherp,wielen draaien zichtbaar.Dan kan ik nog een aantal verschillende plekken opzoeken om foto's te maken,maar eigenlijk is het meer van hetzelfde.Jullie zien waarschijnlijk wel dat het toch echt elke keer andere auto's betreft,maar boeiend, nou nee.Vandaag dus de laatste serie foto's van Zandvoort,en de laatste raceauto's voor de komende tijd.Hachelijk?

11 opmerkingen:

Sjoerd zei

Boeiend niet echt, maar je heb er wel duidelijk een mooie serie van gemaakt.

FRANK103 zei

@sjoerd: de echte autoliefhebber herkent waarschijnlijk de verschillende auto's, ik zou het echt op moeten zoeken op internet. Dat heb ik deze keer niet gedaan.

Ad zei

Frank, langzame-, snelle klassiekers, het zijn allemaal beautys. Leuke reportage met mooie fotos

FRANK103 zei

@ad: ik vind vooral de Bugatti's erg mooi, leuk om te zien dat er zoveel klassiekers overgebleven zijn en dat daar nog mee gereden wordt!

Ad zei

Bugatti, is natuurlijk een icoon in de auto-industrie Heb op tv een volwassen man zie janken als een klein kind, omdat hij te hard had gereden met een v/d Bugatti's van zijn vader. Daardoor mocht levenslang niet meer in diens Bugattí's rijden. Echt hachelijk! Bugatti een bijzondere auto en dat is 'ie (ook een klassieke uitspraak).

Renesmurf zei

Elke auto is dan toch weer anders, elk met zijn eigen verhaal! Die ik dan weer niet zo hoef.

FRANK103 zei

@Ad: die aflevering heb ik ook gezien, dat was vast Showroom, met allemaal bijzondere figuren. Maar het was inderdaad een heel zielig verhaal, nooit meer in de Bugatti van papa mogen rijden!

@Rene: genoeg is genoeg zongen Donna Summer en Barbra Streisand ooit. En dat is het!

Albert y Mara fotoblog zei

Hola Frank, Bedankt dat die snelle MG nu ook voor ons is. Ik vind dit een afwisselende en leuke reportage. Je hoeft niet alle auto's van merk te kennen om iets moois te vinden.
Ik ruik als het ware de geur van scheurende banden op het asfalt.
Autogroeten Albert

FRANK103 zei

@Albert: graag gedaan! De geur kan ik trouwens niet voor je regelen, dat zou bij dit weblog trouwens een hele hachelijke zaak zijn, wel kan ik je van geluid voorzien bij het volgende bericht op dit weblog. Een hachelijk bericht, zoals je gewend bent!

Rijschool Delft zei

mooie foto's, leuke artikel! oldtimers zijn ook zo prachtig he!

FRANK103 zei

@rijschool delft: die klassiekers zijn erg leuk om te zien!