zaterdag 4 oktober 2014

Racen op Zandvoort deel 5: de finale


Iedereen weet dat de BMW rijders de wegpiraten op de openbare weg zijn, misschien met als uitzondering die BMW coureurs, die dan trouwens ook niet veel zelfkennis hebben.Ben je dan op weg naar de boerderij met je Mercedes 200 turbodiesel, zit er zo'n BMW zoals gebruikelijk onnodig lang op de linkerbaan. gewoon omdat de rechterbaan voor vrachtauto's is.Als je dan met zo'n krachtige en fraaie Mercedes die sukkelaar met zijn BMW even bumper kleeft om hem te naar de rechterbaan te bewegen,het zal overduidelijk zijn dat de gemiddelde BMW rijder dan direct van slag raakt en ieder gevoel van richting kwijt is,de rechterbaan is immers voor de BMW rijder onbekend terrein!Op grove wijze vernielt de BMW rijder vervolgens de zorgvuldig geselecteerde aanplant langs de weg,om vervolgens nog een misselijke poging te doende Mercedes chauffeur te rammenen deze zo te beletten de onder druk staande koeien te melken.Uiteraard belandt de BMW vandaal dan in de grindbaken ook al wordt hij door deskundige medewerkers aangesproken, hij gaat er vandoor zonder de rommel op te ruimen.Uiteraard is de rommelige aanblik van een inferieur koekblik in de grindbak reden om deze op deskundige wijze achter de coulissen te plaatsen.Als de mensen van de gemeentereiniging ook de laatste stukken BMW naar elders vegenis de weg toch weer een stukje veiliger geworden met weer een BMW op de sloop!


Hachelijk?

10 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ik heb het spektakel even zonder geluid bekeken. Wat een snelheid ook he.

Sjoerd zei

Mooi gedaan, maar ik zie toch liever die oude bakken rondrijden.

Ad zei

Snelheid heeft ook wel wat; maar die klassiekers zijn inderdaad mooier.
Ik vind het wel dat je de BMW-rijder wat zielig wegzet. Bumperkleven is een een lelijke eigenschap op de weg. Die Mercedes ramt de BMW zo maar van de weg. Zo ga je toch niet met elkaar om? Het is maar een spelletje!

FRANK103 zei

@Rene: de dtm is een van de snelste raceklassen!

@Sjoerd: ik was klaar met de oude auto's en had nog een leuke serie foto's waarbij een bmw wordt gesloopt, die moest ik gewoon plaatsen!

@Ad: ik kan het spelletje 'sloop de BMW' zeer waarderen hoor, ik zie daar absoluut de humor van in. Het maakt me overigens minder uit of een Mercedes of een Ford de bmw ramt, als de bmw maar gesloopt wordt! En de bmw rijder zielig neerzetten, dan heb ik het toch milder verwoord dan de bedoeling was, mijn excuses daarvoor!

francky spruytte zei

In cirkeltjes moeten rijden en dan nog het gevoel van richting kwijt geraken ! Heikel !

FRANK103 zei

@Suske: dat zegt een boel over de gemiddelde BMW coureur, dat is duidelijk!

Ad zei

Excuses aanvaard Frank. Maar vanwaar al die negatieve gevoelens t.o.v. BMW-rijders? Toch een mooi merk aus Bayern? Mercedes- en BMW- rijders zijn toch van hetzelfde laken en pak..., of zeg ik nu iets heel verkeerds? Aufwiedersehen!

FRANK103 zei

@ad: vroeger hadden we zeer asociale buren met een bmw garage, als automobilist zelf diverse keren me behoorlijk geërgerd aan asociale bmw coureurs. De auto's zijn uitstekend, ze trekken alleen ook een bijzonder soort automobilist aan, overigens zullen er ook genoeg liefhebbers rondrijden. Mercedes trekt ook een bijzonder publiek aan, niet voor niets werd een boer genoemd in zijn mercedes diesel! Maar een bmw zal ik dus niet snel kopen!

www.brillie.nl zei

Was je zwager Marco ook mee?

FRANK103 zei

@Brillie: nee, ik was met 2 vrienden, Remco en Arjan, en het neefje van Remco. Marco was naar de dierentuin!