maandag 3 november 2014

Boswandelen


Het was zaterdag uitstekend weer voor een boswandeling, het was ongeveer 20 graden en heerlijk zonnig.Eigenlijk is het dan niet zo handig om onder de bomen te gaan lopen,die plachten doorgaans het zonlicht toch wel een beetje tegen te houden.Zodat de paddenstoelen daar uitstekend groeien.Maar goed, na zo'n 3 kilometer kwamen we bij Kijk uit, waar zich een uitstekend restaurantje bevind.De appeltaart, die moesten we proeven!De kenners riepen na het proeven direct dat een zelf gebakken appeltaart toch echt beter was dan het baksel van Kijk uit,maar of dat zo is, dat moet ik nog proeven!Verder ging de wandeling, maar omdat de lucht dicht trok en het zonnetje verdween,waren de 5 kilometers richting Johanna's Hof iets minder ontspannen dan eerste 3 kilometer.Hachelijk?

16 opmerkingen:

Renesmurf zei

ja, in het bos wandelen is altijd fijn! Ik doe het graag, en het liefst in de zomer!

FRANK103 zei

@rene: ik kom ook graag in het bos, maar niet per se in de zomer. In de herfst zijn de kleuren ook erg mooi, en winter en lente hebben ook hun sfeer.

Sjoerd zei

Ik vind het bos in de herfst het allermooiste. De beukennootjes, eetbare kastanjes, paddenstoelen... Heerlijk.

Erik zei

Wat een gezwam! ;)

FRANK103 zei

@sjoerd: wij zijn meer van de eetbare appeltaart, die je hier gelukkig ook in het bos kan vinden!

@neef: zeker! Die opmerking over de zelf gebakken appeltaart is trouwens een hint.....

www.brillie.nl zei

Zonder slagroom nog wel. 628 moet ik nu weer invullen.

FRANK103 zei

@brillie: is dat je leeftijd? Nee, geen slag, teveel melkproducten is niet goed voor je!

Ad zei

Allemaal mooi en aardig hoor zo'n herfstwandeling met appeltaart. Maar dit lijkt toch ook wel een beetje op een blogdip. Na al het NS jubileumgeweld het bos in, om even bij te komen / 'te mijmeren tussen de vallende herfstbladeren? Het Noord- Hollands duinbos blijft een prachtig natuurmonument!

FRANK103 zei

@ad: het IS een blogdip!

Ad zei

Frank, ik begrijp het. Het moet ook een zware verantwoordelijkheid zijn, dit niveau te handhaven De mensen vragen steeds meer. Op een gegeven moment zak je even weg. Accepteer dat maar. Het kan niet anders. Hachelijk?

Albert y Mara fotoblog zei

Ik heb genoten van je boswandeling Frank. Zulke kleuren kom je hier in Andalusië niet tegen als het herfst wordt. Wel in het noorden van Spanje in de provincie Galisië, want daar heb je een klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland.
Salu2 Albert

francky spruytte zei

Een minder lekkere appeltaart ?
Da's nu eens echt heikel !

FRANK103 zei

@ad: met ups en downs ploetert het weblog door, soms ook door niet-weblogwaardige gebeurtenissen die mij erg bezig houden, maar waarover ik niet op internet ga vertellen. Maar ze zijn er wel! Heel hachelijk.


@albert : de kleuren maken het boswandelen in de herfst erg de moeite waard, ik ga deze periode dan ook graag naar het bos! Maar zomerse Spaanse plaatjes weet ik ook te waarderen hoor!


@suske : het was een lekkere appeltaart, maar een zelf gebakken appeltaart zou nog veel lekkerder zijn. Die wil ik dan wel proeven, dat lijkt me duidelijk!

Albert y Mara fotoblog zei

Toch niet echt een blog-dip Frank?
Salu2 Albert

Albert y Mara fotoblog zei

Frank waarom nu opeens moderatie? Mag ik de reden weten? Salu2 Albert

FRANK103 zei

Hoi Albert, bij berichten ouder dan een week gaat de beveiliging aan, tegen spam. Aangezien dit bericht ouder is dan een week loop je nu tegen de beveiliging aan. Dat ik een week niets heb geplaatst heeft een medische achtergrond, maar het gaat inmiddels weer goed genoeg om binnenkort weer een bericht te plaatsen, gelukkig!

Met vriendelijke groet

Frank