donderdag 1 januari 2015

Over vuurwerk en wensen


Uiteraard begin ik het nieuwe jaar met jullie allemaal het beste te wensen, dat 2015 dat mag brengen wat jullie ervan verwachten.Maar vooral wens ik jullie een gezond 2015, want als de gezondheid te wensen over laat zijn veel andere zaken plotseling toch niet meer zo belangrijk!Zoals jullie aan de plaatjes kunnen zien heb ik wel genoten van het vuurwerk waarvoor de buren diep tot zeer diep in de buidel hebben getast,hoewel ik geen kenner ben leek een groot deel van het siervuurwerk mij niet geheel legaal.Verderop in de straat werd een grote doos midden op de straat geplaatst en aangestoken,deze doos zorgde ruim 5 minuten (misschien wel langer) voor een groot aantal vuurpijlenen ander siervuurwerk, waarvan ik jullie graag de plaatjes toon.Nu nog de laatste oliebollen opeten en dan mag wat mij betreft de kerstboom ook weer afgebroken worden.Hachelijk?

11 opmerkingen:

Kees zei

Hallo Frank, "n leuk bericht voor het begin van het nieuwe jaar. Ik wens je alle goeds toe voor het nieuwe jaar en vooral 'n goede gezondheid.

Sjoerd zei

Ik wens voor jou en je familie veel geluk, voorspoed en zeker niet te vergeten een goede gezondheid toe. Ofwel wat minder naar de Mac

FRANK103 zei

@Kees: ook de beste wensen aan jou en je familie. Leuk weblog heb je, ik zie treinen, kastelen, molens en de dierentuin, ik heb je direct toegevoegd aan mijn bloglijst!

@sjoerd: ook de beste wensen voor jou en je familie. Tot op heden heeft mijn gezondheid alleen te lijden gehad van factoren die los staan van de mcdonalds, maar gezonder eten kan in ieder geval geen kwaad. Minder eten in het algemeen trouwens ook niet!

Ad zei

Frank, jij ook de beste wensen voor 2015.

Renesmurf zei

En dit zijn de eerste foto`s natuurlijk!

FRANK103 zei

@ad: jij ook de beste wensen!

@rene: dit zijn inderdaad de eerste foto's van 2015, heb een nieuwe map 2015 aangemaakt en een map januari. Zoals ieder jaar op 1 januari.

Albert y Mara zei

Ook namens Mara een SPOORSPOEDIG 2015 toegewenst met heel veel gezondheid, want gezondheid is de rijkste rijkdom die een mens kan bezitten. Ik weet er alles van Frank als senior. De ene keer zoals nu een zware bronchitus, een dag na mijn verjaardag geconstateerd door de huisarts en de andere keer zo gezond als een vis. Ik zal blij wezen als ik volgende week zaterdag weer met m'n meisje de goede kant op mag gaan. Daar ben ik bijna nooit ziek.
Spoorse groeten Albert

FRANK103 zei

@albert en mara: beste wensen en inderdaad, overwinteren in het zonnige Spanje lijkt mij ook heel fijn, voor de gezondheid en voor het zwitserleven gevoel!

gerdaYD zei

Hé wat leuk dat je eventjes bij me langskwam Frank, zo kon ik jouw stek ontdekken dat na wat scrollen er fantastisch uit ziet. Dus hoop ik dat we nog veel meer van elkaar zullen zien in de toekomst!
Wat laat, maar daarom niet minder welgemeend: een heel gelukkig nieuw jaar gewenst!

francky spruytte zei

Ik ben blij dat ik dit alles overleefd heb. Heikel ?

FRANK103 zei

@Gerda: ik heb jouw weblog al vaker bekeken maar eigenlijk nooit een reactie geplaatst, deze keer wel dus!

@Suske: ja, best wel penibel!