zondag 4 januari 2015

Weblogkoppen

Zoals gebruikelijk laat ik weer de weblogkoppen van het afgelopen kwartaal zien, die geven een aardig beeld van wat op het weblog te zien is geweest.

1 Op 6 oktober 2014 is de DB bouwserie 120 op de zolderspoorbaan verschenen.2 Op 12 oktober 2014 met Elise naar het strand in Wijk aan Zee


3 Zaterdag 18 oktober 2014 naar Amersfoort i.v.m. 175 jaar NS


4 Zondag 26 oktober 2014, naar het dok om de Stad Amsterdam te bekijken.


5 Op 1 november 2014 boswandelen.


6 Op 5 november 2014 naar een cursus te Nijenrode. Ik ben vroeg zodat ik de herten nog even op de foto kan zetten.7 Op donderdag 13 november 2014 naar de zolderspoorbaan, een week ziek thuis, maar het traplopen gaat weer.


8 Op zondag 16 november 2014 ben ik nog steeds op zolder te vinden, nu met de erg fraaie Duitse bouwserie 194.


9 Gastheer Gerard is met een gelijkstroom spoorbaan bezig. Ik heb als souvenir nog een Athearn Sante Fe diesellocomotief staan, die mag mee op bezoek bij Gerard. Dat bezoek moet helaas nog steeds gepland worden.  


10 Zaterdag 6 december 2014, Sint Nicolaas is in het land en komt zelfs op bezoek!


11 Dinsdag 9 december 2014, met de treinen rijden op zolder om de Sinterklaas cadeautjes de vrije baan te geven.


12 Maandag 15 december 2014, met Lisanne naar de kerstmarkt in Oberhausen.


13 Zaterdag 13 december 2014, naar de verjaardag van Monique.


14 Vrijdag 26 december 2014, verjaardagscadeautjes laten rijden op de zolderspoorbaan.


Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

De 1200 heeft toch nog altijd wat mysterieus...

Kees zei

Hoi Frank, fraai geheel, zo alles bij elkaar, ik heb vroeger ook aan modelspoor en bouw gedaan en zie wel bekende plaatjes voorbijkomen. Fraaie blog maak je ervan, ga je daarom vanaf nu volgen. Groet kees.

Renesmurf zei

Ik vind dat hert het mooiste! Of de mooiste. Of ree.

Albert y Mara fotoblog zei

De laatste kopfoto is mijn favoriet. Op mijn bescheiden baan rijdt er ook een TEE treinstel van Roco.
Spoorse groeten Albert

gerdaYD zei

Ik had wel kunnen denken dat jij en Albert soulmates zijn, jullie zijn alle twee begeesterd door treinen hé en dat is aan dit mooie log beslist te merken!

FRANK103 zei

@sjoerd : de 1200 blijft een van de mooiste locomotieven die er is, die Amerikaanse neus, het krachtige uiterlijk. Gewoon een schitterende loc!

@kees: welkom op dit blog. Er zijn ook andere zaken hier te zien, zoals kastelen en molens, maar die komen minder regelmatig voorbij. Ik verwijs je graag naar de labels, links onder de links!

@rené: ik vond het hert ook goed gelukt, de foto is met de telefoon gemaakt, en dat zorgt niet altijd voor goede resultaten.

@albert: deze ram tee is van marklin, het is er een met een delta decoder en dat rijdt niet geweldig. Als de bankrekening het toelaat moet er toch een marklin decoder met geluid in deze trein!

@gerda: ja, Albert kan hier volgens mij ook zijn hart ophalen aan mooie treinen. Maar volgens mij vindt hij een groot deel van de andere onderwerpen ook best leuk, ik hoop dat jij die ook leuk vindt!

francky spruytte zei

geen boskat als weglogkop ? HEIKEL !

FRANK103 zei

@suske: door zijn zwarte schutkleur is hij lastig op de foto te zetten. Veel foto's van Loki vind ik daardoor niet weblogwaardig. Heel penibel!