woensdag 7 januari 2015

Vakantie


Met enige regelmaat scheen de kerstvakantie de zon,dan is het natuurlijk heel vervelend om de hele dag binnen te moeten zitten.Maar om een onduidelijke reden wilde niemand met me mee naar het bos.Naar het strand wilde Elise wel (31 december), ze dacht daar in haar blote voeten over het strand te kunnen lopen.Dat had ze verkeerd gedacht!Een paar dagen later (2 januari) was Elise ook niet meer tot een strandwandeling te bewegen. Laat staan dat iemand anders mee wilde.Oké, mijn broer Rob en schoonzus Anja (willen hier niet genoemd worden) waren wel te porren voor een strandwandeling.Over het doel van zo'n strandwandeling ga ik niet teveel uitweiden,dat begrijpen jullie vast na het zien van het volgende plaatje.Ook op zaterdag 3 januari ben ik niet thuis gebleven, maar daar ga ik een andere keer over vertellen.Hachelijk?

12 opmerkingen:

gerdaYD zei

Wow, wat een mooi dagje beschreef je en wat een al even mooie foto's bracht je er van mee... een plezier om te bekijken, bedankt Frank!

Kees zei

Hoi Frank, prachtige heldere foto's van strand en zee, Ook de luchten worden mooi weergegeven. Het was zo te zien dan ook een prachtige heldere dag.
Groet kees

Sjoerd zei

Lekker ruw aan het strand zo te zien, over dat comfort food zullen we het maar niet hebben. Is die Adler niet een beetje erg plastic, of ligt dat aan de foto

FRANK103 zei

@gerda: bedankt! Alle kiekjes zijn met de telefoon gemaakt, de spiegelreflex was waarschijnlijk beter geweest, maar die neem ik meestal niet mee naar het strand.

@kees: het was vorige week hier een aantal dagen geweldig weer!

@sjoerd: appeltaart is volgens mij wel gezond, er zitten vitamines in en zijn ook geschikt voor de dorst! Die Adler is van Trix en is inderdaad van plastic, maar de harde flits doet het model ook geen goed.

Renesmurf zei

Vakantie is altijd heerlijk, ik geniet er dan ook volop van! Lekker wandelen, elke dag weer.

Albert y Mara fotoblog zei

Nog een paar dagen Frank en dan kunnen we met aangename temperaturen langs het strand en/of boulevard wandelen. Mooie foto's en echt Hollands winterweer zonder sneeuw en ijs, maar wel fris, zeg maar koud aan het Noordzeestrand.
Spoorse winter-groeten Albert

gerdaYD zei

Bedankt voor die heerlijke, grappige reacties bij mij gisteren Frank!
En ik hoop dat je dag even mooi zal ogen als dit log dat doet...

gerdaYD zei

Humor is de beste remedie tegen welk fanatisme ook, dus ja, we moeten dit geschenk van Moeder Natuur koesteren en er voor schermen zodat het ons nooit afgepakt wordt!

FRANK103 zei

@rene: het grut niet, die blijven liever binnen

@albert: hier ook nog geen klachten over de buitentemperatuur, maar ik ga graag met je mee naar Spanje!

@gerda: bedankt voor je reacties hier.

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Bedankt voor je reactie waarin je gelijk hebt dat er met extremisten niet te praten valt maar wat moeten we dan wel doen? Ze gewoonweg afknallen is toch ook geen oplossing, of denk je van wel?
OT: ik denk dat jij je vakantie nog eventjes laat verder duren, voor wanneer een nieuw logje? Ik kijk er naar uit hoor!

francky spruytte zei

Hier wordt ook weinig gewandeld door de jeugd, behalve dan onze dochter als die wilt shoppen en geld nodig heeft.
Heikel ?

FRANK103 zei

@gerda: afknallen is ook wel bot. Helaas heb ik ook geen oplossing.

@suske: in dat geval word ik nooit mee gevraagd, dat is een taak voor hun moeder!