donderdag 23 april 2015

Intermodellbau deel 3


Op Intermodellbau was er meer te zien dan treinen.Er waren ook boten en vliegtuigen!En laat ik de racebaanauto's niet vergeten.Fraaie auto's van de bekende merken. De Scalextric Maserati MC12 was een van mijn eerste auto's en ik vind dit nog steeds een van de mooiste modellen.Voor de liefhebbers zijn er ook Fordjes, Italiaanse modellen en zelfs Audi's.Mocht je toch iets exclusievers zoeken, dan is er bijvoorbeeld ook nog deze mooie Mercedes.Als beurskoopjes zijn vooral wat mannekes mee naar huis gegaan.Voor de aankleding van de spoorbaan.Daarbij mag een Volkswagen automet Marklin opschrift zeker niet ontbreken.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Ad zei

Kijk, dat vind ik nou mooi. Een Volkswagen met Märklin opschrift, een Audi, een Mercedes; die Deutsche Gründlichkeit ten top. Goed bezig Frank!

gerdaYD zei

Mini auto's, mini vliegtuigen... noem maar op. Daar heb je jouw hart aan kunnen ophalen hé, want ook al zijn het geen treinen, het is toch en beslist de moeite waard om te zien!

Sjoerd zei

Die auto's bevallen me wel, en dan mag er best Märklin op staan...

Renesmurf zei

Klein maar fijn! En dan lekker turen maar. En elke keer wat nieuws ontdekken.

FRANK103 zei

@Ad: bedankt!

@Gerda: dat is het leuke van intermodellbau, daar is veel meer te zien dan alleen treinen, maar eigenlijk ook teveel voor dit blog. Ik heb een strenge selectie gemaakt!

@Sjoerd: ja, dit busje moet per se op de spoorbaan staan!

@René: ieder beurszoek ik naar detail om op de spoorbaan te plaatsen, zodat het steeds leuker wordt...

Albert y Mara fotoblog zei

Vooral de laatste foto heeft mijn hart gestolen. Een VW bus in de schaal 1:87 met opschrift Märklin. Een must voor jou neem ik aan met een Märklinbaan.
Salu2 Albert