dinsdag 9 juni 2015

De treinenbeurs in Alkmaar


Omdat ik toch graag actuele blogjes plaats vertel ik vandaag over de treinenbeurs in Alkmaar.Die was bijna afgelopen weekend, eigenlijk was deze al een paar weken geleden,op 14 maart 2015 om onnodig precies te zijn..

(zelfbouw stoomlocomotief van de Harz baan)


Het was ook niet zo'n bijzondere beurs,als ik daar nu aan terug denk.Wel heel gezellig, omdat mijn broer Rob,
(de kameel op een modulebaan)


die hier trouwens niet genoemd wil worden, mee was.En omdat we na het beursbezoek ook een bezoekje aan Cameraland hebben gebracht.en bij onze ouders vervolgens een kopje koffie met een bijbehorende koek hebben genuttigd.Het bezoek aan Cameraland leidde net als het beursbezoek niet tot noemenswaardige uitgaven,een adapter waarmee ik mijn oude Pentax lenzen op de Nikon kan schroeven was niet op voorraad.

(het zo kenmerkende aanduwen van de gelijkstroomtreinen)


En dat is dus vandaag nog steeds zo!

(Bemo Zwitsers smalspoor)


Actueel dus, dit blogje.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik wist niet dat je een kameel als broer had...

FRANK103 zei

@Sjoerd: waarom denk je dat die hier NIET genoemd wil worden? Heel hachelijk!

gerdaYD zei

Ha, en joepie, je vond weer wat tijd om een nieuw log te plegen, en wat voor een log! Ik heb het met stijgend plezier gelezen én bekeken, mooie foto's en interessante informatie, bedankt voor het delen!

Paul zei

Hahaha, die Sjoerd, was ook de eerste reactie die bij mij opkwam

Ad zei

Komkommerijd in de bloggerij?

FRANK103 zei

@gerda: graag gedaan!

@paul: iemand uitmaken voor kameel wordt aan deze kant van het wereld wijde web nog niet zo bijzonder gevonden hoor. Bij drommedaris wordt het pas ietsje hachelijk.... ;-)

@ad: ik zit met het mooie weer wat vaker met het stevig gebouwde achterwerk in een comfortabele stoel in de achtertuin. Met een goed boek. En een versnapering. Maar als je dan aan komkommers denkt heb je het mis. Helemaal mis!

gerdaYD zei

OT: de kameel is een heel nuttig dier hoor, dus iemand er mee uitmaken is geen verwijt maar een grote eer! *wink, big smile*
Fijne, zonnig dag nog Frank, laat je treintjes even voor wat ze zijn en ga buiten spelen hihi.