vrijdag 28 augustus 2015

Het bericht na......


Na zo'n serie over Sail is het hier even stil.Wat kan ik plaatsen om het bereikte niveau te continueren?Ook na goed nadenken kan ik weinig bedenken.Dus plaats ik vandaag foto's van de Train Lodge in aanbouw op Sloterdijk.En van een Adidas reclametram,bijna een boeiende verschijning, dacht ik.En eindig ik met een tweetal lesvoertuigen.Hachelijk?

12 opmerkingen:

Ad zei

Soms is het moeilijk, na een topper, om het niveau te evenaren; laat staan te overtreffen. Da's ook de charme van dalen; het lukt even niet of minder. Maar daarna weer full speed op weg naar een nieuwe top! Zo is nou eenmaal het leven...

Sjoerd zei

Er wordt toch aardig wat werk in zo'n reclame tram gestoken zo te zien. Het mag blijkbaar een paar cent kosten...

Albert y Mara fotoblog zei

Dankzij jou ben ik weer deels op de hoogte t.a.v. die slaaptrein bij Amsterdam Sloterdijk. Muchos gracias amigo. RENFE groeten Albert

francky spruytte zei

Eenmaal de top bereikt kan het alleen maar bergafwaarts gaan. Gelukkig trek ik mij daar niets van aan of ik was reeds lang gestopt met mijn blog. Dit jaar heeft mijn blog genoeg pieken en dalen gekend. Heikel ?

FRANK103 zei

@ad: dit blog doet de Alpen verbleken wat betreft de dalen. ....

@sjoerd: er wordt heel wat uitgegeven aan reclame!

@ albert: veel plezier in Espana!

@suske; heel heikel! (Pas op, de h niet vergeten! )

Ad zei

Na bereiken van de top is het goed toeven in het dal.

Mirjam Kakelbont zei

Haha, die twee lesvoertuigen naast elkaar... Je hebt een snel reactievermogen, volgens mij.
De ene keer loop ik over van blogonderwerpen en de andere keer heb ik geen idee wat ik zal plaatsen. Kasten vol verhalen maar niks vind ik dan leuk. Dan zit ik mezelf in de weg. Ken je dat?
Ik vind het een prima blog. Waarschijnlijk ben je een beetje perfectionistisch (zei de gek :-) )
Ik houd van trams. Ben ermee opgegroeid in Rotterdam. In de winter zou je daar best eens een ritje in de snerttram kunnen maken!
Groetjes Kakel

robalberts zei

Het is je toch ook nu weer gelukt om een mooi blog te plaatsen.

Werkende groet,

gerdaYD zei

Varen of op sporen rijdend, deze tuigen zijn altijd mooi om te bekijken Frank, het is je dus vergeven dat het wat stil was op je blog hihi.

FRANK103 zei

@Ad: als in het dal een passende eetgelegenheid te vinden is.....

@Mirjam Kakel: ik zag de tram al van verre aankomen, ik kon dus op het gemak op de goede plaats gaan staan. Dat de auto ook een lesauto was, dat zag ik thuis pas. Maar dat was zeker een leuke toevalstreffer!

@Robalberts: bedankt! Altijd leuk om te horen dat de dalen voor een deel van de bezoekers eigenlijk toppen zijn!

@Gerda: iedere dag een bericht plaatsen gaat me niet lukken, daar heb ik geen tijd voor, helaas!

lionel lines fan zei

Lees ik nu echt "cause chaos" op de zijkant van deze tram? Een bijzonder voornemen voor een tram, dunkt mij. Ik was toch echt in de veronderstelling dat de reizigers voorspelbaarheid en stiptheid hoger zouden waarderen. Ha
Groet
Eggo

FRANK103 zei

@eggo: het staat er echt. Je zou bijna denken dat er ook een terroristische beweging achter dit schoenenmerk zit, heel hachelijk!