zaterdag 15 augustus 2015

Weblogkoppen

Tijd voor de weblogkoppen van het 2e kwartaal 2015. Omdat ik beduidend minder berichten heb geplaatst is het aantal koppen ook veel minder. Dat is logisch, zou een bekende voetballer zeggen!

1 Lokloods, 12 april 2015
2 Intermodellbau in Dortmund, 16 april 20153 Afscheidsrace souterrain circuit Targa Florio 3, 25 april 20154 Verjaardagskado, 10 mei 20155 Loki, 12 mei 20156 Sportdag, 23 mei 20157 Foto's maken op Sloterdijk, 24 mei 20158 Wesley geslaagd, 12 juni 20159 Spoorwegmuseum Koblenz, 14 juni 2015Hachelijk?

12 opmerkingen:

gerdaYD zei

Hé, leuk om eens al die koppen van je blog op een rijtje te zien. Ze zeggen veel over je veelzijdigheid Frank...
Fijn weekend hé, maak ook daar maar een echte kop van!

Kees zei

Ha Frank, nog even nagenieten van die berichten die op de weblog vermeld heb, leuk idee.
Groet kees, fijn weekend toegewenst.

FRANK103 zei

@gerda: die veelzijdigheid is meteen ook het probleem van dit weblog. Ik denk dat het blog meer bezoekers zou trekken als ik het zou beperken tot 1 onderwerp. Hachelijk?

FRANK103 zei

@kees: het is gewoon vulling van het weblog, weer een bericht voor de enthousiaste bezoekers.....

Nee hoor, ik vind de weblogkoppen leuk om te maken en vind het jammer als die op de digitale eeuwige jachtvelden verdwijnen, vandaar dat ik ze ook plaats in een bericht. Zo zijn alle weblogkoppen van dit blog toch nog te zien!

Renesmurf zei

Ik vind de bloemetjes de mooiste! Dat springt er echt uit.

Albert y Mara zei

Die van 12 mei 2015 met Loki de boskat is MIJN favoriet.
Wanneer weer eens een fotoreportage van Loki?
Grtz Mara

FRANK103 zei

@ René: die ziet op de 2 fietstochten van dit jaar. Helaas zijn het er niet meer. Het leuke van een fietstocht is dat je tijd hebt om om je heen te kijken en op je gemak foto's te maken van bijvoorbeeld bloemen!

@Mara: hoewel Loki heel fotogeniek is, is hij een groot deel van de dag op jacht of ligt hij ergens tussen het hoge gras bij de sloot te slapen. Hij geeft zo niet veel mogelijkheden om hem op de foto te zetten. Ik heb op dit moment niet genoeg foto's voor een nieuw bericht, helaas!

Sjoerd zei

Ik vind de kikker het mooiste, daarna de foto van het bierglas...

FRANK103 zei

@sjoerd: je wil niet weten wat mijn schoonmoeder van die kikker vindt. Ze kijkt een gegeven paard wel degelijk in de bek!

francky spruytte zei

Loki, zo heet die zwarte kat toch ? Wel die zorgt tenminste voor een echte kop op deze blog. Dus ik kies voor hem als het geen "haar" is tenminste.

Ad zei

Ik vind de kop met de nieuwe NS E 186 het mooist; maar die met de 103-en past het best bij dit weblog.

FRANK103 zei

@Suske: het is een jeweetwel kater. Akelig te grazen genomen door de plaatselijke dierenarts. Officieel is het een hem, maar onofficieel is het een ander verhaal. Heel hachelijk!

@Ad: die kop met drie 103-en spreekt mij ook erg aan, die had ik misschien langdurig moeten laten staan. Maar eigenlijk is dit blog een rommelig gebeuren, dat kan je dus ook goed aan de weblogkoppen zien!