woensdag 13 januari 2016

Rijswijk deel 2


Collega Harry, die hier niet genoemd wil worden, merkte maandag tijdens de lunchwandeling heel scherpzinnig opdat het weblog een hoog, om niet te zeggen heel hoog, treinengehalte heeft gekregen.Dat maakt het Frank-103 weblog volgens hemeen beetje een saai, om niet te zeggen heel saai, weblog.Was Harry, die hier nog steeds niet genoemd wil worden,  in een verleden,om niet te zeggen heel ver verleden, nog aardig enthousiastover het weblog,inmiddels is dat een stuk, om niet te zeggen een heel stuk, minder!En dat terwijl ik voor minstens 5 delen boeiende, om niet te zeggen heel boeiende, foto's in Rijswijk had gemaakt.Ik heb nu van die 5 delen één deel gemaakt, aangevuld met die diepgang waar collega Harry,maar jullie misschien ook, al tijden op zaten te wachten.Moderne verjaardagen vragen om modern gebak,zoals aan dit smakelijke, om niet te zeggen heel smakelijke, exemplaar is te zien.Mijn werkgever maakt zich ernstig zorgen om de stroomlijn van haar medewerkers, de feestdagen en verjaardagen in december kunnen ernstige, om niet te zeggen heel ernstige, gevolgen daarvoor hebben.Met de nieuwe, om niet te zeggen heel nieuwe, liftsoftware die de medewerker weegt tijdens het drukken op het liftknopje, worden bepaalde medewerkers op passende wijze aangepakt.Hachelijk?

12 opmerkingen:

Sjoerd zei

Je moet nooit naar je collega's luisteren...

Renesmurf zei

Ik dacht eerst dat ik het al eerder gezien had, maar dat kan natuurlijk niet!

FRANK103 zei

@sjoerd: nee, Harry heeft echt geen verstand van treinen! Maar die lift is een ander verhaal, hoewel die bepaald niet als een trein gat! Hoewel, misschien gaat die wel heel erg als NS, met al die verstoringen.....


@René: de foto's heb ik heel recent gemaakt, die zijn niet eerder op dit blog te zien geweest. Maar wat op de foto staat kan wel eerder voorbij zijn gekomen, of kan je elders op internet hebben gezien. Hachelijk?

Kees zei

Hoi Frank, Ik deel die mening echt niet, ook nu weer 'n fraaie blog met mooie foto's van de baan, en al zou het al voorbij gekomen zijn, Het blijft boeiend.
Groet kees d. W.

gerdaYD zei

Een auto die op sporen rijdt? Dat zag ik nog nooit eerder maar tja, jij zorgt altijd weer voor een verrassing op je blog hé Frank?

Mirjam Kakelbont zei

Al die verschillende "landschappen" om de trein heen, compleet met mensen, dieren, auto's maakt dat het juist niet alleen over treinen gaat. En het is jouw blog :-) Je bent je eigen hoofdredacteur :-)
Ik zou lekker mijn eigen gang blijven gaan. En deze keer bedank ik voor het gebak, haha.
Groetjes Kakel

FRANK103 zei

@kees: bedankt, en Harry mag natuurlijk zijn mening geven, of ik er iets mee doe is een andr verhaal

@gerda: dan moet je meer naar Discovery kijken, dit is in Amerika, Canada en Alaska heel normaal voor onderhoudspersoneel van de spoorwegen.

@mirjam: op een aantal foto's is ook geen teein te zien, het gaat om de trein en zijn omgeving. En die is vaak al zeer de moeite waard!

Anoniem zei

simpele stangetjes voor Jeroen! treintafel kan opgevouwen mee op dak van Fiat Punto. alles gemaakt door buurman. motor van loc is uit oude videocamera. meeuw hangt aan uitgerafeld flossdraadje (buurman is tandarts)zwaan op 2 min: bestuurd magneetje onder tafel

https://www.youtube.com/watch?v=4IKbWqFxiLY

Albert y Mara fotoblog zei

Ik blijf ieder keer weer bij je genieten. Ga zo door amigo.
Met spoorse RENFE groeten Albert

FRANK103 zei

@anoniem: het ziet er erg sfeervol uit!

@albert: bedankt!

Ad zei

Frank, je collega heeft het echt mis.

Frank 103 zei

@ad: ik ga het hem vertellen!