dinsdag 2 februari 2016

De stangen movie

De treinen van Jeroen Vanderstange, die hier trouwens niet genoemd wil worden, vroegen om een film. Ik vrees wel dat het uitermate rustgevende beeld van bewegende stangetjes een verkeerde invloed had op de montage van de film....Het is hachelijk!

21 opmerkingen:

Jeroen Schrage zei

🔝💯😊

Sjoerd zei

Mooi filmpje...zonder meer.

Frank 103 zei

@jeroen: hachelijk?

@Sjoerd: bedankt!

Kees zei

Ha Frank, ik kan alleen maar zeggen, mooi filmpje, mooi laten zien die bewegingen.
Gr. Kees

francky spruytte zei

mooi filmpje.
Vooral het liedje vind ik leuk.
Zelf gezongen ?

gerdaYD zei

Wow, wat een huzarenstukje is deze film geworden! Je bent er in geslaagd om echt de illusie op te wekken dat het over echte treinen gaat... hoe heb je dat nu weer voor elkaar gekregen? Petje af hoor!

FRANK103 zei

@kees: bedankt!

@suske: jazeker! Eigenlijk kan ik heel goed zingen, jammer alleen dat dan iedereen denkt dat er brand is.

@gerda: het is een gave, ik klop mezelf niet teveel op de borst om gebroken ribben te voorkomen, aan het naast mijn schoenen lopen heb ik ook al bergen versleten sokken overgehouden. Bescheidenheid siert de mens! Bedankt voor je complimenten, blij dat je het leuk vond! Heel blij zelfs!

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Wat een gaaf filmpje. Erg mooi om al deze mooie treinen van Jeroen te zien zo met die bewegende beelden. Leuk gemonteerd met die muziek.

Groeten, Marco

Renesmurf zei

Mooi filmpje! Beetje vreemde muziek.

FRANK103 zei

@marco: ja, het zijn fraaie lokomotieven!

@rene: vreemde muziek? Het is een rapplaat op een soort van discodreun. Opzwepend maar ook saai.

Ad zei

Frank, die stangen werken verslavend en dan nog de die muziek erbij. Ik zit nog na te shaken, wow, heavy man! Hoe krijg je het allemaal bij elkaar; wat een talent (en dan toch nog zo eenvoudig blijven) Mooi man echt prachtige locs, die stangen locs. Ik ga het filmpje nog een keer bekijken. Hachelijk?

FRANK103 zei

@Ad: ik ga niet zeggen dat het verstandig is dit filmpje meer dan één keer te bekijken. Eigenlijk is er nog geen ervaring opgedaan met de gevolgen van het meer dan één keer kijken van het filmpje, gewoon, omdat niemand nog dit filmpje meer dan één keer heeft willen of moeten bekijken. Misschien wil je, mocht je besluiten het filmpje nog een keer te bekijken, jouw ervaringen hier willen plaatsen? Voor de wetenschap, omdat het kan!

Ad zei

Frank, ik heb het filmpje inmiddels twee keer bekeken. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan! Voor de wetenschap heb ik veel over (hop), heb ik er iets aan overgehouden (bof)? Mijns inziens niet (blurb. Dus meerdere keren bekijken (knak), kan beslist geen kwaad (snof). Echt niet (swoei)!

Frank 103 zei

@ad: oei oei oei, ik vrees dat ik deskundige hulp moet adviseren, en je aan te raden het filmpje niet een derde keer te bekijken! Hachelijk is het!

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Bescheidenheid kan dan wel een mooi ding zijn, maar soms mag je beslist wel eens op de eigen borst kloppen hoor! Ook al is het met gevaar van enkele gebroken ribben *wink, big smile*.

Frank 103 zei

@gerda: ik heb het op een todo lijstje gezet, als ik klaar ben met naast mijn schoenen te lopen zal ik mijzelf op de borst kloppen. Daarna is het schouderklopjes geven misschien een optie. Hoewel dat op werken begint te lijken!

Albert y Mara fotoblog zei

Schitterend filmpje Frank. Muziek uit de 70's had ik meer gewaardeerd. Dus voor mij hachelijk mèt geluid, dat dan ook maar afgezet.
Salu2 Albert

Frank 103 zei

@Albert : mooi dat je wel van het filmpje genoten hebt, en de muziek kan gelukkig gewoon uit. Ik gebruik in de filmpjes soms ook muziek uit de jaren 80, maar de jaren 70, dat is te gek. Overigens zoek ik vaak een liedje dat zo lang duurt als het filmpje, in de jaren 60 en 70 waren er niet veel liedjes langer dan 3 minuten. Het filmpje was 6,5 minuut, ik moest er dus een recente mix achter plakken.

robalberts zei

Mag ik een paar kritische kanttekeningen plaatsen?
Omdat ik geen filmkenner begrijp ik het als je mijn opmerkingen direct opzij schuift.

Het ritme van je achtergrondmuziek sluit niet echt aan op de maat van de bewegende stangen. Kan natuurlijk ook aan de pretsigaretten van Snoopp Dog liggen.

Automatisch handmatig loskoppelen begrijp ik niet. Maar ik ben dan ook alleen maar een forensende treingebruiker.

Ik lees nog even verder.

Vrolijke groet,

lionel lines fan zei

Hoi Frank,
Even een domme vraag. Waar komt dat veel-stangig monster vandaan? Is dat een Zweedse reus? Ik heb nooit zo'n E-mastodont voorbij zien rijden in het echie. Moet wel indrukwekkend zijn. Groet Eggo

FRANK103 zei

@rob: de maker van het filmpje heeft de muziek niet goed uitgelijnd met het filmpje, de knoeier! Dat komt vooral omdat een deel van mijn filmpjes geweigerd wordt door youtube als ik muziek van bepaalde artiesten gebruikt heb. Ik heb dan het concept filmpje bewaard, gooi er een ander muziekje achter en die kan dan wel. Uitlijnen van de muziek is me dan teveel werk. Ook ben ik geen Enzo Knol, meeste filmpjes worden maximaal 100 keer bekeken...

@eggo: je bedoelt vast de Noorse el12, een tweedelige elok. De Zweedse variant bestaat zelfs uit 3 delen. In het echt heb ik zoiets ook nog nooit gezien, dat lijkt me heel indrukwekkend!