zaterdag 6 februari 2016

Over afwisseling


De bezoekersaantallen nemen gestaag af, ik vermoed dat jullie de stangen zat zijn.Of moet ik gewoon vaker berichten plaatsen?Ik moet heel eerlijk zeggen, als ik moet kiezen tussen een realistische film kijken over een waargebeurd verhaal en het weblog bijwerken, het weblog een dagje moet wachten.Deze week waren er 2 films op tv, die we trouwens ook op blu ray hebben, die ervoor zorgden dat het weblog niet werd bijgewerkt.Dat waren de toppers 'De hobbit' en Cowboys en aliens', twee top filmsdie vast beiden een berg Oscars en andere prijzen gewonnen zouden hebben als de jury meer mijn filmsmaak had.Vandaag plaats ik foto's van de Fox tram, een tv programma,en een aantal kiekjes op Sloterdijk van een moderne Traxx (bouwserie 186)in verschillende kleurtjes.Hachelijk?

19 opmerkingen:

MarcStouten zei

Slotracen is wellicht populairder😂😂😂. Dat is niet hachelijk!!!!!

FRANK103 zei

@marc: ik moet nog een tijdje wachten voor er weer geraced wordt, dan nemen de bezoekersaantallen vast weer explosief toe!

Ad zei

Afwisseling is altijd welkom, al gingen de stangen mij nog lang niet vervelen. Zelf heb ik op dit moment wegens (model)bouw activiteiten een nog veel lagere frequentie in publiceren van blogberichten. De bezoekers aantallen dalen dan ook dramatisch! Het zij zo. Die Traxx verscheidenheid vind ik mooi. De Fox-tram trouwens ook. Alleen vind ik trams wat minder boeiend. Hachelijk?

Renesmurf zei

Bezoekersaantallen heb ik niks mee te maken.
Gewoon je eigen ding doen, daar doet men het maar mee.

Meijdonck zei

Ik zou zeggen, ga vooral door zoals je zelf wilt.
Plaats een bericht als je zelf wilt. Er is er maar 1 die alles bepaald en dat ben jezelf ;-)
Ik vind het elke keer weer leuk om de posts te lezen. Hachelijk !!

gerdaYD zei

Goh Frank, het gaat eigenlijk niet over het aantal reacties maar om de kwaliteit er van hé. En jouw volgers zijn over het algemeen kenners van de materie, dat is lekker meegenomen. Bij die kenners reken ik mezelf niet hoor hihi, maar ik kijk wel altijd graag naar je foto's!

FRANK103 zei

@ad: tot de reclametrams rond gingen rijden boeiden ze mij ook niet, deze vind ik echter wel leuk om te zien, hoewel het daarbij meer om 'de jacht' gaat (een plaatje van de team) dan om de tram. De stangenloks vond ik ook zeer boeiend, ik heb echter niet mee weblogwaardige foto's gemaakt, ze zijn op! Maar ik heb zelf 3 fraaie eloks met stangen, ik kan voor een vervolg zorgen!

@rene: eigenlijk is dat ook zo, anders word ik een tweede Enzo Knol of modeblogger.

@matthijs: kijk dat is leuk om te horen! Hoewel het misschien wel hachelijk is dat je de berichten leuk vindt......

@gerda: volgens mij ben je, na zo'n tijd dit blog bezoeken, al een kenner geworden hoor! En als iemand kwalitatief verantwoorde reacties plaatst, dan ben jij het!

Kees zei

Hoi Frank. Zat, nee zeker niet Ook dit keer weer fraaie plaatjes van mooie trein en tramstellen. Gaat zeker zo door.
Gr.Kees.

Sjoerd zei

Die Fox tram is schitterend. Die beschilderde tram vind ik super, dat mogen ze met die saaie treinen ook gaan doen.

Albert y Mara fotoblog zei

De bezoekers aantallen nemen gestaag af, ik vermoed dat jullie de stangen zat zijn. Of moet ik gewoon vaker berichten plaatsen?
w.g. Frank103.

JE MOET NIETS Frank.
Bloggen is geen must, neem af en toe je rust.
Wij blijven je wel volgen. Onze vakantie in Nederland zit er weer op en maandag gaan wij de goede kant kant op. Weg van dit vieze weer in Holland. Salu2 Albert

robalberts zei

En ik maar denken dat de Foxtram afgefikt is ....

Ik kom even bij lezen.

Vrolijke groet,

FRANK103 zei

@kees: dat zal ik dan maar doen!

@sjoerd: er zijn een aantal bestickerde VIRM geweest, zoals de groene stroom, bibliotheek, kroning en meer.

@albert: goede reis! En met het bloggen komt het ook wel goed, misschien niet zo regelmatig, maar ik ga rustig door!

@rob: ik heb nog niet gelezen dat die afgebrand is, maar ik ga er even op googlen!

lionel lines fan zei

Frank, ik denk dat de bezoekers gewoon ook even iets anders aan hun hoofd hebben. Tussen droom en daad staan praktische bezwaren, etc. Verder geniet ik graag van "Stangen the Movie". Klinkt overigens lekker exotisch in het Engels. Groet Eggo

Frank 103 zei

@eggo: ik schat de kans hoog in dat ze door het muziekje in een relaxte flow zijn beland, en de komende weken druk zijn met het luisteren naar Bob Marley. Rastaman vibrations!

gerdaYD zei

Oei Frank, nu doe je me wel blozen hoor! Bedankt voor het compliment maar waar is het eigenlijk niet, ik ben en blijf een oen op dit gebied en jij dé expert!

Mirjam Kakelbont zei

Bloggen is geen verplichte bezigheid, hè? Bovendien ben je je eigen hoofdredacteur, dus dat maakt het gemakkelijk.
Ik staar me niet blind op bezoekersaantallen. Meestal kijk ik er niet eens naar, al hoor je me beslist niet klagen!
De locomotief van de Traxx vind ik een lelijk ding. Je kopfoto is een juweeltje.
Lieve groet

FRANK103 zei

@gerda: dan ga ik verder met mijn verhalen over treinen, tot je hier durft te melden dat je ook een kenner bent!

@mirjam: ik kijk wel naar de statistieken, al is het om te zien waar de bezoekers vandaan komen en wat ze leuk vinden. Een groot deel kijkt hier voor de foto's! Die traxx is een beetje een saaie vierkante doos, net als haar zusters en de Eurosprinter van Siemens. Dat komt omdat ze allemaal van dezelfde lok afgeleid zijn. Maar de nieuwste modellen, zoals de Vectron, hebben toch weer een duidelijk afwijkend voorkomen. Hachelijk?

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Doen jongen, een expert word ik nooit maar hier voorbijkomen om van je wijsheid en mooie foto's te genieten blijf ik beslist doen!
OT: bedankt voor je lieve wensen jongen!

francky spruytte zei

Na jaren dit blog bezoeken ben ik nog steeds geen kenner. Heikel ?