zondag 13 maart 2016

Het dieptepunt?


Na hoogtepunten, zoals de verhalen over Marco Borsato en de beroemde Souterrain Cup, is het tijd voor weer een dieptepunt!Naar het werk loop ik langs de Train Lodge, een hotel in spoorwagons die waarschijnlijk ergens in 2016 zal openen, waar zo nu en dan werklieden druk bezig zijn.In februari 2016 waren ze bezig met het riool, een niet onbelangrijk deel van een hotel.En daarmee samenhangend, de toiletpot.Die worden waarschijnlijk vervangen door frisse nieuwe exemplaren.En de oude, ach, die kunnen ook gewoon dienen als kunstvoorwerpen!Hachelijk?

16 opmerkingen:

Sjoerd zei

Die laatste is wel grappig, stel dat je daar je behoefte doet, het lijkt alsof die pot daar met een doel is neergezet. Dat wordt pas hachelijk...

FRANK103 zei

@sjoerd: die pot is daar waarschijnlijk door een asociale klusser neergezet, die geen zin heeft voor een nette afvoer van deze meermaals gebruikte pot te zorgen. Het is Amsterdam, daar doet men dat zo!

Ad zei

Die pot ziet door de bomen het bos niet meer... Maar dat interesseert die werklieden waarschijnlijk geen drol. Onverschilligheid, da's pas hachelijk

FRANK103 zei

@ad: het lijkt of ze overal schijt aan hebben, waarschijnlijk worden ze tot op het bot uitgebuit zodat ze stront in de ogen hebben en liever een pot in het plaatselijke woud parkeren dan dat er stront aan de knikker is met hun werkgever. Maar hachelijk is het!

Mirjam Kakelbont zei

Haha, wat een humor (-: Het hoort natuurlijk niet, maar overal over sikkeneuren brengt ons geen stap verder. Leuke foto!
Lieve groet

Renesmurf zei

Wat een mooie hoge bomen, dan stelt een grote boodschap niks meer voor.

Frank 103 zei

@mirjam: de humor ligt op straat!

@rene: hoge bomen vangen veel wind!

Kees zei

Hoi Frank, kunst dat zal het zijn. Humor dat is het zeker.
Groet Kees.

Frank 103 zei

@kees: kunst is er in veel vormen, en sommigen daarvan zou je door de wc willen spoelen!

Albert y Mara zei

Op weg naar Schiphol, begin maart, kwamen we hier met de trein langs en het verbaasde ons dat bijna alle wagons onder gekliederd zijn met graffiti. In onze ogen geen reclame voor dit object.
Grtz Mara

Frank 103 zei

@mara: de grafity zullen ze er vast van af halen, maar eigenlijk is het wel een beetje eigen schuld gezien de snelheid waarmee alles gaat.

Frank 103 zei

Grafity is graffiti

gerdaYD zei

Een dieptepunt is dit beslist niet Frank, althans wat je knappe reportage betreft. Maar die laatste foto... die is hilarisch!

FRANK103 zei

@gerda: bedankt! Toiletpotten hebben toch altijd een aantrekkingskracht!

francky spruytte zei

een beerput onder die pot zou pas echt een dieptepunt hier zijn.
En nonkel Juul is alleen in zulke exemplaren geïnteresseerd als er iemand op zit om zijn behoeften te doen. Heikel ?

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Je hebt gelijk, een toiletpot heeft een grote aantrekkingskracht, zeker als je dringend moet *wink, vig smile*.