donderdag 17 maart 2016

Trams!


De jacht op de reclametram begint zoals gebruikelijk op ons plaatselijke station.Tijdens de lunchwandeling zijn mijn collega's

(Qatar tram)


inmiddels even alert op iedere tram die niet wit met blauw is,maar een bijzondere print heeft.

(Indonesia tram)


Ook bij station Sloterdijk spot ikzo nu en dan een weblogwaardig exemplaar.Van een deel van de trams vind ik de print onduidelijk,het is niet goed te zien waar de reclame op ziet.Van een Festa tram vraag ik me helemaal af waar die reclame voor maakt.

(Festa tram)


Uiteraard zien we de trams

(KPN Spotify tram)


vooral op een plek waar niet makkelijkeen foto te maken is,

(GVB tram)


en als de plek wel goed is rijdt onverwacht een auto of fiets door het beeld,of kan ik de fototoestel app niet opstarten door een storing.Omdat zoiets akelig op de mag kan slaan zorgen we voor een doordachte lunch!

(Echte Volendamse haring met uitjes)


Hachelijk?

10 opmerkingen:

francky spruytte zei

Een haring na al dat trammen spotten ?
Ik had toch iets hartigers verwacht ter afsluiting van dit logje of is het eerder een clifhanger ?
Heikel !

FRANK103 zei

Clifhangers of diepgang doen we hier niet aan, nee, het gaat echt gewoon om een gezonde lunch! Hoewel, echt gezond, vissen poepen in zee en dan zwemmen ze er zelf doorheen. Eigenlijk heel smerig, vissen!

Sjoerd zei

Een zeer mooie kopfoto heb je van die Qatar tram gemaakt. Dat is haring op z'n Amsterdams... Ik laat hem het liefste naar binnen glijden.

Kees zei

Hoi Frank, nou dat smaakt best zo.n harinkje, Zien doet eten, ga er voor het avondeten ook 1 halen, misschien wel twee, anders wordt het vrouwtje boos, haha.
Groet kees.

Frank 103 zei

@sjoerd: bedankt, en wat betreft de haring, die was van mijn collega. Ik had boterhammen mee van huis. Maar die zijn niet zo fotogeniek!

@kees: wij eten op zaterdag brood, helaas eten we dan maar heel sporadisch vis. En dan doe ik zelf de boodschappen!

Renesmurf zei

Ja, die staan er mooi op, lekker in het zonnetje!
Vis hoef ik niet zo.

Albert y Mara fotoblog zei

Haring in je mond en wat uitjes op de grond. Het doet ons watertanden. Helaas hier vers niet te krijgen. Je kopfoto is uit de kunst. Ik ben benieuwd hoe lang je hem laat staan. Fijn weekend en Zwijmel met ons mee als je wilt. Spoorse groeten Albert

gerdaYD zei

Hoewel ik wel wat gruw van reclame op de tram moet ik toch toegeven dat het kleur in het stadsbeeld brengt. En dan die heerlijke Volendamse haring met uitjes... mjam, daar lust ik wel pap van hihi.
Fijn weekend Frank!

FRANK103 zei

@rene: met regen loop ik buiten ook niet zo snel foto's te maken, de kans is altijd aanwezig dat ik smelt!

@albert: deze kopfoto blijft maar staan tot ik een volgend bericht heb geplaatst. Ik ga bij jullie kijken wat jullie nu weer hebben gevonden om bij te zwijmelen.

@gerda: bedankt, en ja, de reclametrams zijn een kleurig onderdeel van het straatbeeld.

Mirjam Kakelbont zei

Sommige advertenties zijn heel onoverzichtelijk, dat is jammer, want er is toch veel werk van gemaakt. Het is natuurlijk de kunst om in de stad foto's zonder achtergrondruis te kunnen maken (-: Ik vind dat het je bijzonder goed gelukt is!
Lieve groet