zondag 3 april 2016

Fietsen en treinen


Er was gisteren erg mooi weer voorspeld, reden om weer eens aan de conditie te werkenen dus op de fiets naar meneer Harlaar in Badhoevedorp te rijden!Bij meneer Harlaar had ik natuurlijk diverse koopjes gezien zodat ik toch weer met enkele mooie aankopen naar huis ging.Natuurlijk een nieuwe VW bus met Marklin reclame.Een duo fals-envan Railion met belading.En dan is daar ook dat doosje met inhoud.Het is een kap van een eenheidslok van het type 110/140, zoals deze in de fabriek uit de spuitmachine komt.Erg decoratief!Of hachelijk?

10 opmerkingen:

Ad zei

Badhoevedorp is bij ons net iets te ver; maar met de auto kom je er ook! Ik geloof dat ik binnenkort maar eens 'langs fiets'. Al hoewel wij hier 7spoor hebben (ook leuk; maar minder uitgebreid). Misschien toch maar eerst naar Dortmund!? Mooie aankopen trouwens, de zolderspoorbaan is weer een stuk completer geworden. Waar fietsen al niet goed voor is. Veel plezier met de nieuwe aanwinsten!

Lokkie zei

Hoi Frank,

Dat zijn weer leuke aanwinsten.
Het VW busje en de kap zijn super.

Gr.
René

Sjoerd zei

Dat is een gezonde aankoop, ik zie nergens een vette hap voorbij komen...

FRANK103 zei

@ad: ik ben wel eens naar Zevenspoor geweest, die heeft niet veel koopjes, is misschien zelfs wel duur te noemen. Niet dat Harlaar zo goedkoop is trouwens, maar ik heb daar toch diverse leuke aankopen gedaan!

@Rene: bedankt! Over die kap hoefde ik niet lang na te denken, die zie je niet vaak voor een schappelijk bedrag.

@sjoerd: ik eet gelukkig niet altijd altijd vette hap, dan zou ik vierkant worden!

Kees zei

Ha Frank, inderdaad mooi weer om op de fiets die fraai koop te doen.
Groet kees

francky spruytte zei

In tegenstelling tot een andere blogger die mij voor was mis ik wel de vettige hap. De aankoop ziet er niet hachelijk uit. Heikel ?

FRANK103 zei

@kees: het gezonde en leuke combineren, dat is het!

@francky: ik had geen vette hap gegeten en dus helaas ook geen foto! Dat je de aankopen niet hachelijk vindt is eigenlijk wel netelig!

Albert y Mara fotoblog zei

De Railion wagens met lading zien er schitterend uit, en ..... het verschil met de 70's is dat ze verschillende wagennummers hebben neem ik aan.
Wat een dom geOH steeds over wel of niet een vette hap.
Laat ze toch lekker in die hap verslikken *WINK*
Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Albert: ze komen uit een set en hebben vast verschillende nummers, maar dat heb ik nog niet bekeken. Ze gaan onderdeel uitmaken van de sleep beladen kolenbakken. Foto's komen binnenkort!

gerdaYD zei

Zo te zien heb je een heerlijke trip gemaakt én een leuke aanwinst voor je zolderspoorbaan op de kop getikt Frank. Blij voor je!